Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

În Sunny City înveţi secretele meseriei de hairstylist

SUN PLAZA
27 oct. - 28 oct.
Etajul 1
16:00 - 20:00

Pe 27 şi 28 octombrie te aşteptăm în Sun Plaza, începând cu ora 16:00, să descoperim împreună secretele meseriei de hairstylist. Toată distracţia se întâmplă în salonul din Sunny City, unde vei găsi tot ce există şi într-un salon adevărat: trusă de hairstyle, accesorii pentru coafură, sorţ de protecţie şi chiar un bust de păpuşă pe care să exersezi!

Vei afla că hairstyling-ul nu este doar o activitate tehnică, ci necesită şi o latură artistică. În plus, e o muncă de echipă între client şi profesionist, de aceea e foarte important să ştii să asculţi şi să înţelegi dorinţele celui din faţa ta. Sunny, cel mai simpatic dragon, îţi va fi alături în tot acest timp.

Prietenii noştri, profesioniştii de la frizeria Dolphy, vor fi alături de noi începând cu ora 18:00, când vor face o demonstraţie de 30 de minute despre arta hairstyling-ului. Pe parcursul procesului ei ne vor oferi toate explicaţiile de care avem nevoie. Iar dacă vrei să-ţi laşi părul pe mâna lor îi găseşti oricând gata de acţiune la etajul 1, în Sun Plaza.

* activităţile sunt destinate copiilor cu vârste între 4-12 ani.
* durata unei sesiuni de joc interactiv este de 30 minute.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor