Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Fii suporterul României și vino pe terenul distracției din Sun Plaza!

Magia fotbalului înseamnă și emoție, bucurie, trăiri și încurajări pătimașe. Te așteptăm la Sun Plaza să trăim toate acestea împreună, să vezi live meciurile campionatului pe cel mai mare ecran indoor full HD din țară sau pe ecranul montat în aer liber, aflat pe terasa de la etajul 1.

Dacă încă visezi la execuția lui Payet, vino și testează-ți viteza șutului într-un concurs plin de adrenalină și de premii tentante. Așa că, dacă vrei să te iei la întrecere cu adevărații fotbaliști, te așteptăm la ”Speed Test” (Test viteză șut).

În cazul în care ești mai mult decât un suporter, iar fotbalul e bucuria ta, vino și exersează-ți execuțiile tehnice în fața unui portar robot, special antrenat!

Iar dacă vei dori să încerci și un altfel de fotbal și să râzi până la lacrimi, ia-ți prietenii și pregătiți-vă de un meci în baloane. ”Bubble Footbal” este noua distracție a verii, garantat! Concursurile de fotbal în baloane încep de vineri, 17 iunie.

Cum nicio deplasare la un turneu european nu s-ar putea încheia fără o amintire, ți-am pregătit o cabină foto dotată cu accesorii haioase și un decor potrivit. Adu-ți coechipierii și imaginați-vă că faceți cel mai tare selfie de pe Stade de France. La final, tu și echipa veți primi cadou fotografiile tipărite, perfecte pentru albumul personal ”Euro 2016”.

Terenurile distracției te așteaptă la Sun Plaza până pe 10 iulie, de luni până vineri de la 16.00 la 20.00 și în weekend, de la 14.00 la 20.00. Intrarea este gratuită.

Trăieşte magia fotbalului pe terenul distracţiei din Sun Plaza!