Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Zvon Café este Happy Happy Joy Joy!

Pentru cei mici, am pregătit un meniu special, compus din patru băuturi şi patru deserturi, care pot fi cumpărate separat sau se pot combina într-un pachet băutură+desert, la preţul special de 10 lei.

Băuturile pe care le vom introduce sunt în ediţie limitată, special create pentru această ocazie. “Oreo Shake”, “Happy Baby”, “Fresh Kids” şi “Chocolate Latte” sunt vedetele acestei campanii, băuturi preparate doar din ingrediente naturale, cu aromele preferate ale copiilor, la preţul unic de 7 lei.

În afară de acestea, copii se vor bucura de brioşe, gogoaşă glazurată cu ciocolată, éclair cu ciocolată şi cookies cu ciocolată neagră sau albă, la preţul unic de 5 lei. Pentru un răsfăţ complet al celor mici, se poate face combinaţia băutură+desert, la alegere, la preţul special de 10 lei.

Zvon Café este unul dintre cele mai vechi lanţuri de cafenele din România, prima locaţie fiind deschisă în anul 2001. Respectând cu stricteţe dictonul “Calitatea face diferenţa”, Zvon Café este prezent în numeroase oraşe din ţară.