Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Îmbracă-te un pic altfel: în noua culoare a anului!

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2019: Living Coral, culoare aflată undeva la granița dintre orange și roz. Foarte frumos până aici, plăcut ochiului, DAR NUMAI dacă adaugi în ținuta ta câteva elemente în această culoare și nu te arunci cu totul într-o mare de corai, da?

Și pentru că suntem sensibili la culorile frumoase, am făcut o selecție de item-uri în această culoare, pe care le găsești chiar acum în magazinele din Sun Plaza. Hai să vedem!

Pentru când vrei să urmezi trendurile și cu ochii închiși!

O adevărată fashionistă e fashion și când doarme! Așa că uite aici câteva idei: îți iei tricoul ăsta periculos de cute, de la Penti, și pantaloni cu pisici leneșe, de la Terranova. Iar pentru când te dai jos din pat ca să ajungi la frigider – papuci pufooooși de la Penti. Tot corai, duh!

outfit_cozy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru când dă norocul peste tine și mergi la întâlnire!

O zi cu adevărat bună se lasă cu o întâlnire! Și când ai putea aplica tot ce înveți de prin revistele de modă dacă nu acum? Ok, iubitul tău sigur nu va știi că tu ești îmbracă în Living Coral, așa că probabil îți va spune “Ce bine îți stă în fusta asta roz!”. Inspiră, noi știm ce culori porți!

PS: dacă-ți plac item-urile de mai jos, le găsești la Orsay și Bijoux Brigitte.

outfit_date

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru când trebuie să mergi la un eveniment la care nu vrei să mergi!

Pentru că oricum n-ai cum să te dai dispărută, vezi partea bună: poți să-ți creezi o super ținută cu această ocazie! Mergi la sigur cu haine cu accente corai, de la Orsay, și cu un ceas de toată frumusețea de la Bijoux Brigitte.

outfit_event

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sperăm că lecția despre Living Coral ți-a fost de folos! Nu mai rămâne decât să mergi prin magazine și să te bucuri de reduceri, sigur vei da peste o comoară corai! 😉