Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Influenţe nautice şi boho în cea mai nouă colecţie de primăvară-vară KVL

WOMEN COLLECTION
Colecţia pentru femei abundă în piese cu croială lejeră, realizate din materiale naturale, cu imprimeuri simple sau foarte vesele, dintre care se remarcă simbolurile nautice, florile tropicale şi dungile marinăreşti.

KVL-primavara-vara-2016(12)Împărţită în trei secţiuni disctincte, destinate creşterii graduale a temperaturilor în acest sezon de primăvară-vară 2016, colecţia se remarcă printr-un numitor comun creat atât de paletă cromatică, cât şi de elemente precum denimul, bluzele dungate, cămăşile din pânză topită sau batist, pantalonii strâmţi sau lejeri din denim, prezenţi atât în varianta scurtă, cât şi în cea lungă. Nu lipsesc jacheţele din piele, rochiile scurte din denim, fustele lungi din denim sau din viscoză, maiourile cu broderii tradiţionale sau pantaloni tip şalvari.

Piesele cu tentă boho, inspirate din fenomenul hippie şi flower power al perioadei anilor ’70, dar şi din cultura hispanică, sunt combinate cu piesele cu tentă maritimă, iar efectul este unul reconfortant şi foarte fresh. În acelaşi timp, micile ancore imprimate pe materialele folosite alcătuiesc un puternic motiv nautic, atemporal.

Colecţia destinată femeilor conţine o paletă de culori din care fac parte albastrul, albul, roşul, portocaliul, negrul şi griul, acestea fiind dispuse pe haine atât în combinaţii cromatice, cât şi individual.

Accesoriile sunt variate şi conţin piese precum sandale cu barete, ghete până la gleznă, sandale cu talpă ortopedică, eşarfe înguste sau ample, ce pot fi folosite şi pe post de pareo, pălării din paie sau pălării din fetru cu boruri largi, brăţări colorate, papuci de tip flip-flops, curele, accesorii pentru păr şi ochelari de soare. Costumele de baie reinterpretează moda anilor ’80 şi o aduc în actual, oferind purtătoarelor linii proaspete şi imprimeuri de aceeaşi factură, dar şi materiale moderne care fac faţă cu brio la programul agitat al unei zile de plajă.MEN COLLECTION
La fel ca şi colecţia destinată femeilor, colecţia KVL primăvară-vară 2016 pentru bărbaţi cuprinde trei segmente adecvate diferenţelor de temperatură care apar pe parcursul sezonului. Cu tricouri dintre cele mai diverse, care pot fi combinate ingenios cu o serie de cămăşi cu mânecă scurtă sau lungă, pantaloni scurţi din tercot sau denim sau şorturi de plajă versatile, ce pot fi purtaţi şi pe post de pantaloni scurţi în afara plajelor, tricouri cu guler şi hanorace cu fermoar, colecţia destinată bărbaţilor emană virilitate şi relaxare şi conţine articole ce nu ar trebui să lipsească din nico garderobă masculină de vară.

Pantalonii lungi sau scurţi din denim, una dintre categoriile esenţiale ale brandului, sunt mai proaspeţi ca niciodată şi au croieli noi şi materiale plăcute la atingere, dar mai ales la purtat.

Culorile dominante sunt albul, albastrul închis şi deschis, griul, negrul şi roşul cu tentă de roz sau de corai, iar această paletă cromatică este bine pusă în evidenţa şi de unele dintre trimiterile colecţiei, trecute cu grafie retro pe tricourile bărbăteşti. Acestea sunt faimoasa staţiune Ibiza şi statul mexican Baja California, în care deşertul, plajele lungi şi pădurile creează un decor fantastic.