Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Lee Cooper toamnă-iarnă 2016/2017 – #MadeToBeDifferent

Niciodată hainele Lee Cooper nu s-au înscris în sfera obişnuitului, iar colecţia de toamnă-iarnă 2016/2017 nu face excepţie de la această regulă. Cu piese nonconformiste, inspirate din tradiţia zonei de est a Londrei, colecţia pune accent pe diversitatea acestei părţi a metropolei britanice, dar şi pe capacitatea permanentă a modei de a evidenţia mult mai bine personalitatea celui care îmbracă cu aplomb anumite articole de îmbrăcăminte. Mizând şi pe o tuşă de exclusivitate şi de autenticitate, colecţia Lee Cooper toamnă-iarnă 2016/2017 te ajută să te faci remarcat şi să ai parte de un look autentic.

Articolele colecţiei sunt doar aparent simple, pentru că, la o privire mai îndeaproape, se pot observa nu numai detaliile care particularizează fiecare piesă, dar şi calitatea înaltă a materialelor folosite. Adresându-se celor curajoşi, care nu se tem să se exprime şi să dărâme preconcepţii şi şabloane, colecţia este perfectă pentru toţi cei care ştiu că hainele sunt o altă modalitate de a-ţi contura propriul “eu”.

WOMEN COLLECTION

Proaspătă şi foarte ofertantă, colecţia destinată femeilor este un melanj între modern şi clasic şi include piese de bază pentru garderoba de sezon. Puloverele într-o varietate de forme şi texturi, dar şi cu împletituri diverse, tricourile cu mânecă lungă sau scurtă, din bumbac, jachetele scurte şi cambrate, din piele ecologică, cămăşile în carouri, vestele şi hainele voluminoase şi călduroase din fâş se regăsesc cu toate în colecţie. Articolele din denim ocupă un loc foarte important în acest sezon, perechile de jeans şi cămăşile cambrate fiind exact acele piese cu care poţi combina cu succes restul articolelor Lee Cooper.

Colecţia iese în evidenţă şi prin detalii precum accentele strălucitoare, plasate în scris sau prin diverse aplicaţii care individualizează şi mai mult colecţia. De remarcat reinventarea unor piese clasice, care au fost mereu pe placul publicului, aşa cum este, spre exemplu, clasicul pulover pufos şi moale sau fusta scurtă, cu croiala uşor conică.

Culorile folosite sunt din gama portocaliului, roşului, albastrului, bejului, albului, vişiniului şi negrului.

MEN COLLECTION

Acoperind o paletă destul de largă de culori (roşu, bleumarin, negru, alb, albastru, bej, gri), colecţia destinată bărbaţilor conţine piese din gama sport-casual, ideale pentru petrecerea timpului în aer liber. Găsim aici cămăşi cadrilate, pulovere cu model norvegian stilizat, pulovere fine cu guler en coeur, bluze cu mânecă lungă din tricot flauşat şi tricouri simple sau cu imprimeu frontal tip colaj. Un loc important este dedicat hainelor matlasate cu glugă şi vestelor din fâş, care sunt perfecte pentru a ţine piept temperaturilor scăzute ale sezonului. Şi aici putem vedea clasică geacă neagră, cambrată, din piele ecologică, perfectă pentru o escapadă urbană. La categoria detalii, iese în evidenţă şi în acest an numele brandului şi diamantul roşu distinctiv, care sunt plasate pe buzunare, capse, spatele pantalonilor, mâneca gecilor sau pe partea inferioară a puloverelor, brodate ori sub formă de eşantion contrastant.

Denimul rămâne şi acum una dintre cele mai importante părţi ale colecţiei, cămăşile din denim subţire şi nelipsitele perechi de jeans completând oferta Lee Cooper din acest sezon. Culorile lor sunt variate, venind atât din sfera nuanţelor de albastru închis, cât şi din paleta nuanţelor deschise.