Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

„L’escapade – autour de Bucarest”, colectia Meli Melo – Paris Fall/Winter 2020

L’escapade – autour de Bucarest, colectia Meli Melo Paris de toamna-iarna 2020, dezvaluie o selectie de piese vestimentare si accesorii in tonuri si culori naturale, texturile fiind predominant voal, impletituri calduroase si blana.

Dintre componentele L’escapade – autour de Bucarest se remarca piesele cosy, Boho Chic, o constanta a colectiilor Meli Melo Paris, jachetele din blana, fustele ample, din voal, cardiganele din fir gros, impletit, comode, pentru look-uri relaxate. Impreuna, acestea alcatuiesc tinute chic, perfecte pentru noul sezon. Bijuteriile fantezie se prezinta sub forma de coliere compuse din lanturi multiple, pandantive sub forma de cruci, stele, metalice, aurii sau argintii. Cerceii si bratarile completeaza, in acelasi stil, look-ul Meli Melo propus pentru noul sezon.

Gentile din piele naturala si ecologica, mari/shoppers incapatoare sau modele crossbody, compacte, pastreaza aceleasi nuante naturale, vedetele acestui sezon, fiind usor de asortat- negru, gri, bej.

O alta piesa de rezistenta a colectiei noului sezon este palaria din stofa. Cu boruri mici sau mai ample, aceasta completeaza perfect tinutele de toamna.

Piesele din sezonul FW’20, L’escapade – autour de Bucarest, se gasesc incepand din 15 septembrie, in magazinele Meli Melo Paris.