Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Levi’s® reinventează moda anilor ’80 cu noul model Balloon Jean

Disponibil în trei variante diferite și o gamă extinsă de culori și materiale, noul denim este puntea dintre moda viitoare și clasicul denim. Balloon Jean este piatra de temelie a acestei colecții, cu o talie înaltă de 30 de centrimetri, un tiv pe lungimea gleznei și puțin conici.

Lifestyle_Balloon Jeans (2) (1)

“Inspirația vine de la modelul de jeans în formă de balon de la sfârșitul anilor ‘80 – începutul anilor ’90, ce pune accentul foarte mult pe talie.  Este conic, dar subtil, cu manșeta ușor mai largă. Purtat cu top-urile noastre cu mâneci largi, prinse înăuntru, outfitul oferă o ținută rotund pe rotund completă. ”, declară Jill Guenza, Global Women’s Design la Levi’s®.

Lifestyle_Balloon Jeans (2)

Cu un styling inteligent, modelul Levi’s® Balloon Jean este despre accentuarea taliei. Poate fi purtat cu un top subțire pentru un joc cu proporțiile. Sau, pentru o și mai mare accentuare a taliei, se poate merge pe varianta rotund pe rotund cu un top supradimensionat care se poartă în pantaloni. Indiferent de styling, frumusețea modelului Balloon Jean este că stimulează creativitatea și te invită să experimentezi.