Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Martie: Top 9 postări pe Instagram… din Sun Plaza

Ne-am oprit la 9 pentru că părea un număr la fel de bun ca oricare altul dar şi pentru că “grid-ul” Instagram este format din 9 pătrate. Am urmărit cu atenţie postările şi pentru că ne-au plăcut atât de mult unele dintre ele, am decis să le adunăm pe toate la un loc, într-un top lunar. Recunoaştem, unele postări erau atât de bune încât am fost un pic invidioşi că n-am capturat noi momentul 🙂

Martie a fost o luna plină de evenimente în Sun Plaza însă tradiţionalele selfie-uri nu s-au lăsat mai prejos. Iată cele 9 postări pe Instagram… din Sun Plaza care ne-au atras nouă atenţia:


9. Manichiura de cardiolog. Bine… asta şi un desert delicios.
Dragă Elena, eşti minunată, iar hashtag-ul #smallthingsthatmakemehappy ne-a convins că meriţi să intri în topul nostru. Manichiura vine şi se şterge dar ciocolata… ciocolata nu pleacă niciodată. Apropo, Elena scrie foarte frumos pe blog.

A photo posted by Elena Stanciu (@elnstanciu) on8. Miki şi florile. Mihaela merită cu prisosinţă florile şi nu putem decât să ne dorim să vedem cât mai multe selfie-uri cu Miki în Sun Plaza.

A photo posted by Mihaela Fenichiu (@miki_mhk) on7. Seems about right. Da, Dan are dreptate. Este foarte potrivită. Îi vine perfect. O găsiţi la Funny Party Shop dacă aveţi şi voi nevoie.

Seems about right.

A photo posted by Dan Rădulescu (@danradulescu07) on6. Mamă + fiu + o cafea. Claudiu a făcut un gest frumos pentru mama sa şi ne-am bucurat că l-a făcut în Sun Plaza. 🙂5. Let the fun begin! Elena ne-a făcut să zâmbim. Am surprins-o în toiul pregătirilor pentru week-end. Sperăm că a fost unul extrem de reuşit. 🙂

Let the fun begin! #weekeeeend

A photo posted by Elena Tanasuc (@elenatanasuc) on4. Spotted @ Subway Trend alert: pantofii argintii. Văzuţi de visătorul Dragoş.3. Ziua cu cititoarele la Sun Plaza. Ştiţi povestea. Dacă nu, mergeţi la avetisiperoz şi vă povesteşte Liana tot, tot.

Ziua cu cititoarele la @sun_plaza

A photo posted by Liana Popa (@avetisiperoz) on2. Give me five, buddy! Ionuț şi Ironman au avut o întâlnire emoţionantă. Dar nu-i nimic ieşit din comun. Viaţa în Berceni e întotdeauna spectaculoasă, nu-i aşa?

Give me five, buddy!

A photo posted by Ionuț Bunescu (@ionutbunescu) on1. Gentlemen in line. Pe noi chiar ne-a impresionat profilul lui Mark de Instagram. Arată foarte simpatic. Se pare că este chiar pasionat de fotografie. Aruncaţi şi voi un ochi.

#gentlemen #inline

A photo posted by Mark Grigore (@mike_m1342) onAcestea au fost cele 9 postări pe Instagram… din Sun Plaza în luna martie. Revenim luna viitoare cu o nouă serie dedicată lunii aprilie. Până atunci, nu uita să adaugi Sun Plaza ca locaţie pe Instagram pentru fotografiile făcute aici. Cine ştie, poate chiar te premiem pentru cea mai îndrăzneaţă postare a anului!