Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Plaja se întâlneşte cu strada în noua colecţie ECCO Soft 8

De minivacanţa de 1 Mai, sperăm la zile însorite marcate de plimbările de-a lungul plajei, cu o îngheţată în mână. Şi s-ar putea să fiţi surprinşi să aflaţi că unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa sunt răspândite pe teritoriile noastre. Iar pentru astfel de plimbări, vă propunem o nouă colecţie ECCO SOFT 8 inspirată din peisajul încântător al litoralului danez, la fel de apreciat precum cel românesc.

Plaja se întâlneşte cu strada în noua colecţie ECCO Soft 8. Aceşti pantofi casual fabricaţi din piele naturală gofrată sunt prevăzuţi cu o talpă “cupă” albă contrastantă, care îi transformă în încălţămintea perfectă pentru ţinutele casual cu o estetică contemporană monocromă.

În acest sezon, tinerii pun confortul mai presus de toate, aşa că aceşti sneakerşi ECCO Soft 8 vor fi încălţămintea ideală pentru vacanţe, dar şi pentru fiecare zi a săptămânii. Contururile simple şi nuanţele subtile ale liniilor de coastă inspiră o abordare de tipul „mai puţin este mai mult”.

Noua colecţie ECCO Soft 8 îmbină tendinţele şi tehnologiile avansate care aduc un stil contemporan şi un plus de confort. Confortul de neegalat este combinat cu minimalismul scandinav pentru a crea un stil contemporan, uşor adaptabil stilului de viaţă din marile oraşe.

Concepută pentru a se potrivi tuturor gusturilor de stil, noua colecţie pentru bărbaţi şi femei poate fi asociată cu o încălţăminte premium care combină materiale de calitate şi forme clasice.