Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Relaxare prin culoare

Probabil ați observat deja insula cu produse colorate care emană veselie în jur și oferă oamenilor care aleg produsul, un moment de relaxare creativ. Pictura este un mod colorat și eficient prin care te poți relaxa, îți poți dezvolta simțul esteticului, iar la sfârșit te vei mândri cu propria creație!

“Painting by numbers” Color-Boom este un set de pictură cu ajutorul numerelor. Este un meşteşug de tipul „fă-o chiar tu” popular în întreaga lume. Setul combină mai multe funcții într-una singură. Acesta poate fi un cadou pentru alții, poate fi folosit pentru propriul divertisment sau pentru decorarea casei. Relaxare prin culoare este primul pas perfect pentru începători, iar realizarea unui tablou este posibilă indiferent de vârstă, de la cei mai mici, până la cei mai mari.

De asemenea, produsul picturi pe numere este un cadou potrivit pentru oricine și orice ocazie.
Diversitatea de modele vă permite să alegeți produsul după propriile nevoi și preferințe. Există tablouri categorizate pe dimensiuni (20x30cm, 30x40cm, 40x50cm, 50x65cm), teme (pentru copii, personaje din desene animate, celebrități, flori, cladiri, peisaje din natură etc.), grad diferit de dificultate, dar și concept, pentru că de curând, am lansat pe piață și tablouri personalizate, prin care puteți transforma în pictură pe numere orice imagine vă doriți (portretul propriu, animalul de companie etc.). Toate detaliile despre cum puteti comanda un tablou personalizat, vi se vor oferi la insula Relaxare Prin Culoare.

La insula Relaxare prin culoare găsiți aproximativ 400 de modele (numărul lor se va mări pe parcus, pentru că mereu se creează modele noi de către furnizori). Produsul conține toate accesorile necesare pentru ca cel care îl achiziționează, să beneficieze de kit-ul complet pentru a realiza singur un tablou picturi pe numere.

Voi ați încercat?
– „Painting by numbers” este cel mai simplu mod de a deveni artist!
– Potrivit oricărei vârste, setul poate fi cadoul perfect pentru un prieten, un membru al familiei sau chiar pentru tine!
– Decorarea casei nu a fost niciodată mai plăcută! Te vei mândri că tu ai pictat singur tablourile care înfrumusețează pereții!
– Iar după o zi obositoare, „Painting by numbers” îți garantează relaxare într-un mod artistic și creativ