Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Soare de iulie

Suntem aproape la jumătatea lui iulie, deși nu ai zice… însă noi nu disperăm. Visăm la soare și îl așteptăm cu drag. Mai e un pic și să vezi cum va fi când ne lovește dogorea. Ei bine, atunci va fi atunci! Cum ne îmbrăcăm? Cum alegi să fii chic, dar și să te simți bine în același timp?

  1. Materiale lejere

”Mizează pe materiale ușoare, care lasă pielea să respire. Mai exact de texturi naturale cum ar fi inul, bumbacul, lâna țesută în fire subțiri, ramie, rayon sau vâscoză.”, ne sfătuiesc stiliștii La Femme România.

  1. Polyester ușor

Dacă ai haine lejere, subțiri, din polyester, e ok. Pot fi o soluție, mai ales dacă nu mergi mult prin soare

  1. Haine largi

Hainele largi nu reprezintă musai rochiile saci, ci mai degrabă haine care nu stau lipite de corp, care își lasă pielea să respire. Fără centuri sau suprapuneri. Bluzele? Să fie musai scurte.

  1. Rochii. Fuste pantalon. Pantaloni largi

Acestea sunt cele 4 cuvinte cheie atunci când afară soarele dogorește. Imaginează-ți un pantalon larg, cu o bluză albă, lejeră…Cu un accesoriu elegant, ești chic și ai o structura foarte faină a ținutei.

  1. Poartă pălării

Protejează-ți părul de sorte cu o pălărie ușoară de fetru sau pânză. Tot așa, poți opta și pentru o bandană sau pentru un turban.

Dacă vrei mai multe sfaturi și idei pentru zilele călduroase de iunie, te așteptăm în magazinul La Femme România.