Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

LC WAIKIKI

  Accesorii, Accesorii copii, Articole Sportive, Decorațiuni, Jucării, Modă bărbați, Modă copii, Modă femei
Etajul 1
0758230951

Misiune
„A îmbrăca oamenii conform stilului lor de viaţă şi a bugetului lor şi a îi face să se simtă bine” cu credinţa că „Oricine merită să fie îmbrăcat bine.”

Prezentarea generală a companiei
Înfiinţat în Franţa în anul 1985, brand-ul LCWaikiki a fost cumpărat de actuala companie LC Waikiki Mağazacılık în anul 1997. Fiind un exemplu pentru diverse brand-uri prin colecţiile şi concepţia de retail însuşită şi ca centru al modei la preţuri accesibile, LC Waikiki şi-a continuat dezvoltarea de brand turcesc timp de 17 ani sub umbrela companiei LC Waikiki Mağazacılık.

În prezent, LC Waikiki Mağazacılık, un lanţ de magazine retail lider al industriei din Turcia îşi oferă serviciile pentru milioane de persoane prin aproape 600 de magazine LC Waikiki în 192 de oraşe şi 28 de ţări din întreaga lume. Începând cu vara anului 2004, LC Waikiki îşi păstrează poziţia de lider al pieţii aşa după cum se poate constata din Raportul privind Indicele de Consum al Confecţiilor „gata de purtat” din Turcia, întocmit şi publicat la fiecare şase luni de KMP.

LC Waikiki Mağazacılık, a iniţiat primele sale investiţii în străinătate în anul 2009, când a deschis primul său magazin din Europa în România. Compania LC Waikiki Mağazacılık deţine 188 de magazine în 28 de ţări printre care Albania, Algeria, Armenia, Azerbaidjan, Bangladesh. Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Egipt, Georgia, Iran, Kazahstan, Kosovo, Kârgâzstan, Macedonia, Moldova, Maroc, Irak, Polonia, România, Rusia, Irak, Ucraina, Oman, China, Arabia Saudită, Serbia, Turcia, România,Emiratele Arabe Unite şi îşi planifică ca la sfârşitul anului 2016 să deţină un număr total de 250 de magazine în străinătate. Începând cu anul 2009, compania LC Waikiki Mağazacılık şi-a propus drept obiectiv extinderea rapidă pe pieţele internaţionale şi îşi desfăşoară activitatea cu intenţia de a deveni unul dintre cei mai de succes trei retaileri din Europa până în anul 2023.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Soldare LC Waikiki

De când așteptai o oferta de neratat? Ei bine, până pe 14 septembrie ai Soldare la LC WAIKIKI!

1 aug. - 14 sept.

Soldari la LC Waikiki

Soldari la LC Waikiki, acum gasesti articolele tale preferate la super preturi!

15 ian. - 28 feb.

Soldari LC WAIKIKI

Profita de Super Reducerile de vara din magazinul LC WAIKIKI!

1 aug. - 14 sept.

La LC Waikiki cumperi 4 şi plăteşti 3!

Pe 23 noiembrie, pentru 3 articole plătite îl primeşti din partea noastră pe al 4-lea. Pentru că toată lumea merită să se îmbrace bine la LC Waikiki!

23 nov. - 23 nov.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor