Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

LYNNE

  Accesorii, Modă femei
Parter
0746 147 153

Lynne este o companie activă în îmbrăcămintea pentru femei din 1994. În momentul de faţă deţine o poziţie principală pe piaţa din Grecia şi menţine o creştere substanţială atât pe plan naţional cât şi internaţional.

Lynne este acum un brand nu doar conectat dar aproape sinonim cu feminitatea şi dinamismul. Este adaptat la tendinţele mondiale şi se adaptează la nevoile femeii moderne care, în ciuda pasului haotic al vieţii de zi cu zi, va găsi mereu timp pentru ea.

Colecţia Lynne doreşte să facă fiecare femeie să se simtă unică! Liniile elegante se ajustează şi arată bine pe fiecare tip de corp şi pot urma femeile în toate activităţile zilnice. În ultimii ani Lynne a intrat dinamic pe piaţa accesoriilor şi a încălţămintei create pentru a oferi genului feminin un look complet care exudă îndrăzneală şi femininitate.

În magazinele Lynne personalul experimentat şi bine pregătit te va ghida în industria modei, şi chiar mai specific, în tainele îmbrăcămintei pentru femei. Vei fi informată de noile tendinţe în modă şi ajutată prin trucuri de stilizare inteligente pe care le poţi personaliza apoi, introduce în propriul tău stil şi adapta gusturilor tale. Mediul plăcut şi combinaţia de produse clar te va „scoate din anonimat”.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Black Friday @Lynne

In perioada 19-22 noiembrie, în magazinul Lynne, Black Friday aduce reduceri de 20% la intreaga colectie toamna-iarna 20/21.   *Reducerile nu se cumuleaza cu cele deja existente, de 30-50% din...

19 nov. - 22 nov.

Pre Black Friday la Lynne

13-15 noiembrie este weekendul Pre Black Friday la Lynne, iar toate produsele din colectia toamna-iarna sunt reduse cu pana la 50%.

13 nov. - 15 nov.

Lynne Sale

Lynne SALE: pana la  50% reducere incepand cu 15 iunie 2020.

15 iun. - 31 iul.

Promo Lynne

In aceasta perioada, produsele din colectia Lynne toamna-iarna 2019-2020 sunt reduse cu pana la 50%. Oferta este valabila pana pe 29 februarie 2020.

15 ian. - 29 feb.

Lynne: 20% reducere

In perioada 23 – 25 noiembrie 2018 va asteptam in magazin cu 20% reducere la toata colectia.

23 nov. - 25 nov.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor