Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

TEZYO

  Încălțăminte femei, Modă femei
Parter
0756 021 634

Stilul perfect e real, curajos, natural, pe bune. Fii autentic si mizeaza pe atitudinea potrivita pe care ti-o dau modelele din magazinul Tezyo by Otter Distribution. Vei regasi branduri renumite, precum Otter, Epica, Geox, Clarks, Le Colonel, Hugo Boss, Calvin Klein, Camper, Le Coq Sportif sau Pepe Jeans, pentru ca tu sa ai o multitudine de optiuni atunci cand iti alegi favoritul, indiferent de stilul pe care il preferi.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Summer Sale la Tezyo

Summer Sale e ON în magazinul Tezyo. Sandale, saboți, mocasini, poșete – găsești toate produsele tale preferate din colecția primăvară-vară reduse cu până la 40%.

1 iul. - 31 iul.

Reduceri de până la 50%

Te așteptăm în magazinul Tezyo pentru a te bucura de reduceri de până la 50% la întreaga colecție! Vino să te bucuri din nou de o experință de shopping autentică!

15 iun. - 31 iul.

Promotie pana la -40%!

Știm cât de mult te gândești la cizmele glam și mai știm că el a pus ochii pe ghetele negre din vitrină. Vino acum în Tezyo, din rețeaua Otter Distribution,...

27 dec. - 31 ian.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor