Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

ANNE BEBE

  Accesorii copii, Modă copii
Parter
0728070907
Povestea Anne Bebe a inceput in anul 2001, cu o masina de cusut, pasiune si o dragoste declarata pentru frumos. Cu multa perseverenta, familia a crescut an de an, iar astazi brandul romanesc Anne Bebe reprezinta o traditie de 18 ani, dedicata hainutelor pentru bebelusi si copii, realizate cu grija, din fibre naturale si detalii pretioase, ajungand astfel la cele mai inalte standarde de calitate, stil si siguranta.
Conceptul Anne Bebe este eleganta prin simplitate si detalii, iar acest lucru se reflecta in design-ul hainutelor pentru copii cu varste cuprinse intre 0 luni – 12 ani. Umerasele noastre gazduiesc produse pentru botez si evenimente speciale, ce ofera un plus de rafinament industriei vestimentare pentru copii si satisfice nevoia de a cumpara hainute deosebite. Brandul nostru se bucura si de aprecierea vedetelor din Romania care ne-au ales de fiecare data.
Colectiile Anne Bebe tin cont de tendintele internationale, dar pastreaza nota distinctiva care ne diferentiaza si datorita careia am rezistat pe o piata aflata in continua crestere. Creatiile designerilor Anne Bebe se caracterizeaza prin calitatea materialelor si atentia la detalii. De la costumase de printi si rochite aristrocrate la fracuri sau rochite moderne, produsele noastre sunt concepute pentru a satisface si cele mai rafinate gusturi.
  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Autumn Sales @Anne Bebe

Acum la Anne Bebe ai reduceri de pana la 70%: Combinezoane bebelusi -20% Geci toamna-iarna: -20% Rochite ceremonie: -40% Seturi casual: -15% Campanie valabila in magazin *reduceri valabile pana pe...

20 oct. - 10 nov.

Black Friday Anne Bebe

În perioada 12-30 Noiembrie, ai Black Friday în magazinul AnneBebe cu reduceri de pana la 60% la sute de produse din toate categoriile.

12 nov. - 30 nov.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor