Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Plaza aniverseaza 6 ani alaturi de tine!

Petrecerea aniversară, animată de gazdele Răzvan Popescu şi Flick, se va desfășura pe întreg parcursul zilei de vineri, 26 februarie, și va debuta cu un spectacol interactiv de magie și iluzionism, sub bagheta magicianului Robert Tudor. Apoi, misterul va fi înlocuit de suspans și adrenalină, grație acrobaților “Event’s Production”, care vor ține publicul în priză cu un spectacol de dans aerian.

Momentul culminat al spectacolului aniversar va avea loc începând cu ora 19:00, când trupa momentului în România – Carla’s Dreams – este așteptată să ridice emoțiile la rang de artă cu un concert live de senzație.

Concertul va fi precedat de marea tombolă aniversară, prilej pentru Sun Plaza să-şi răsplătească clienţii cu premii pe măsura loialităţii lor:

 • un Laptop 2-in-1 HP,
 • un iPhone 6,
 • un Samsung S6,
 • trei tablete iPad Air.

 • Clienţii Sun Plaza au oportunitatea de a se înscrie la tombolă până în data de 25 februarie 2015, iar pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să fie prezenţi la extragerea din 26 februarie, începând cu ora 19:00. Mai mult decât atât, șase dintre participanții la tombolă vor fi norocoșii câștigători ai unei sesiuni foto și de autografe alături de membrii trupei Carla’s Dreams.
  premiitombola6ani
  Pentru a fi eligibili, participanții la tombolă trebuie să viziteze, în perioada 19 – 25 februarie, cabina foto amplasată la parterul Sun Plaza, pentru a-și exprima admirația față de trupă printr-o fotografie cât mai originală. Totodată, pe întreaga perioadă a campaniei aniversare, vizitatorii Sun Plaza pot câștiga pe loc selfie stick-uri, memory stick-uri și jucării inteligente.

  *Regulament campanie aniversara.

  Te așteptăm la distracție!