Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

SunVibes – The synergy of social minds

De aceea am creat SunVibes – un eveniment social menit să aducă împreună cele mai vibrante voci online din România active în zona de lifestyle, pentru un schimb de energie și know-how. Ne-am propus ca SunVibes să devină un eveniment periodic, creat cu și despre voi. Fiecare întâlnire va avea o temă bine definită și un invitat special, care ne va împărtăși din experiența proprie, generând o discuție care, sperăm, se va dovedi un teren prielnic pentru noi idei și proiecte.

Ne dorim ca brunch-urile SunVibes să cuprindă atât momente „de lucru”, de dezvoltare profesională și personală, cât și experiențe din care să nu lipsească umorul, momentele „a-ha!”, întrebările, schimburile de date de contact și ideile pentru planuri viitoare.

SunVibes a prins contur într-un moment de transformare și redefinire pentru Sun Plaza. În martie 2018, am încheiat procesul de remodelare a centrului comercial, în urma căruia am ajuns la un nou nivel de senzații. Ne mândrim acum cu spații noi și generoase, decorate neconvențional, 40 de magazine noi, un plus de relaxare și mai multe ocazii de a trăi experiențe neașteptate și noi posibilități, de care dorim să ne bucurăm alături de tine.

Tema brunch-ului SunVibes din martie a fost Creative branding – un nou nivel de branding personal, tocmai pentru că noi considerăm că branding-ul personal este definiția unui auto-upgrade necesar pentru a ține pasul cu evoluția industriei.

Cea mai potrivită persoană pentru a deschide subiectul despre personal branding este Larisa Petrini. După 12 ani de excelență în domeniul comunicării, Larisa și-a dezvoltat cunoștințele în domeniul sănătății, nutriției și dezvoltării personale. Amintim doar câteva dintre reușitele sale de până acum: Corporate Wellbeing Strategist, Health Coach certificat de Institute for Integrative Nutrition din New York și ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution Day.

Te așteptăm să share-uim nu doar cafeaua, ci și o conversație bună la brunch-urile SunVibes din acest an. Ne-am pregătit cu trenduri fierbinți, bună-dispoziție, teme relevante și invitați care te vor inspira. Bun venit în zodia SunVibes!