Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Hygge simplificat de Sun Plaza pentru tine

Norișori pufoși la toată lumea, pls!

Buuuun, și cu ce ne încălzește pe noi că danezii sunt cei mai fericiți? Vrem și noi fericire. Vrem și noi norișori pufoși, încărcați de bucurie și fericire. Vrem și noi să atingem un nou nivel de senzație al beatitudinii. Cum rezolvăm problema?

Secretul stă în HYGGEKROG

În ceeee?

Da, ai citit bine (sau nu): HYGGEKROG. În traducere liberă, colțișor personal, amenajat în așa fel încât să experimentezi acea stare de “full coziness”.

Ok, de ajuns cu termenii întortocheați!

Acum că te-am ajutat să te familiarizezi cu acest concept danez, hai să punem în practică lecția de azi. Adică îți arătăm cum îți poți crea propriul hygge la tine acasă:hygge_infografic2

Liana Popa, fan înrăit al simplității, și, totodată, “fixisto-fidelo-încăpățânată”, după cum se autoproclamă, a scotocit prin magazinele din Sun Plaza și a găsit câteva lucruri care se potrivesc de minune cu acest lifestyle nordic, orientat spre mai puțin și mai bun. Vezi ce lucruri minimaliste, cumpărate din mall, i-au atras ei atenția.

Ai reținut, da? Lucrurile mărunte, pe cât de nesemnificative pot părea la prima vedere, pe atât de importante sunt atunci când simți nevoia de o schimbare în viața ta.