Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

5 perechi de papuci uber-cool, pentru restul verii

Vremurile trec, papucii rămân. De la papucii din plastic, pe care bunica îi purta prin gospodărie, ajungem la papucii uber-cool, cu barete elegante, cu accesorii retro sau cu elemente care îi transformă în papuci minimaliști. Bunica n-o să înțeleagă niciodată pasiunea ta pentru papucii un pic altfel, dar noi sigur o vom face.

Și ce modele se mai poartă vara asta? Am făcut noi o selecție. Tu nu trebuie decât să mergi în Sun Plaza și să-i vânezi.

Papucii cu franjuri, într-o culoare supeeeer efervescentă           

De unde? Koton.

Unde să-i porți? În oraș. Când faceți girls’s night out și mergeti la karaoke. Știi ce bine o să dansezi în ei pe “Girls just wanna have fun”?

Unde să nu-i porți? La nunți sau la alte evenimente care îți impun un dress code. Ah, da, și la coridele din Spania. Așa se numește colecția: “Ole”. Da? 😀

Poza-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Papucii galben-muștar, cu fundițe delicate. Awww!

De unde? Mango.

Unde să-i porți? Design-ul elegant îți permite să-i porți chiar și la birou. Doar ai nevoie să vezi și lucruri frumoase pe acolo, nu?

Unde să nu-i porți? La întâlnirile oficiale din cadrul serviciului. Lasă, îi porți în restul zilelor, când te văd doar colegii.

Poza-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Papucii sexy, cu barete transparente. Uuuu!

De unde? Mango.

Unde să-i porți? La cina cu el, când muzica se aude în surdină, iar paharele de vin se ciocnesc.

Unde să nu-i porți? Manualul bunelor maniere spune că lucrurile transparente sunt așa, mai ferite de ochii lumii. Nu-i purta la birou și nici la întâlnirea cu ai lui.

Poza-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Papucii roz bombon, cu chef de distracție

De unde? Mango.

Unde să-i porți? La festivaluri și la tot ce înseamnă distracție în aer liber. Concerte? Sigur că da! Picnic în parc, cu prietenii? Perfect!

Unde să nu-i porți? În călătoriile care implică mult mers pe jos. Pentru că nu au un sistem de închidere, ci doar niște barete, picioarele tale vor sta destul de încordate și vor începe să te doară.

Poza-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Papucii casual, deloc complicați

De unde? Mango.

Unde să-i porți? Fiind atât de casual, ai doar câteva variante: în parc, când ieși să-l plimbi pe blănos. Sau la cumpărături.

Unde să nu-i porți? În locurile care îți impun o ținută ceva mai classy.

Poza-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum că ți-ai făcut o idee despre ce papuci găsești în magazinele din Sun Plaza, știi ce rămâne de făcut. Have fun!