Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Nobacco: Mon Dessert by Dionisis Alertas

Fabricate cu ingredientele de inalta calitate Nobacco dupa retetele sofisticate ale distinsului maestru patiser Dionisis Alertas, e-lichidele Mon Dessert nu iti lasa altceva de facut decat sa le combini, sa le agiti si sa le savurezi.

Arta deosebita si exigenta a patiseriei intr-o serie Shake n Vape ce si-a castigat deja aprecierea prin creatiile inspirate ale lui Dionisis Alertas si prin know-how-ul Departamentului de Farmacologie al Universitatii din Patras.

AQUARIUS PROJECT

Un parteneriat intre NOBACCO si Departamentul de Farmacie al Universitatii din Patras.

Parteneriatul dintre NOBACCO si Universitatea din Patras reprezinta o initiativa in premiera, urmand tendintele internationale in punerea in practica a principiului colaborarii sectorului academic cu cel privat, intr-un efort de a conecta productia cu stiinta si inovatia.

AQUARIUS PROJECT este prima companie din Grecia aparuta cu singurul scop de a se specializa in productia de e-lichide. Toate procesele de fabricatie adera la cele mai stricte standarde internationale.

Motivatia companiei este investirea in cercetarea si inovatia din Grecia si de a forma o alianta strategica cu Departamentul de Farmacie al Universitatii din Patras.

Misiunea Aquarius Project este de a dezvolta produse inovatoare pentru milioane de utilizatori de Sisteme Electronice de Livrare a Nicotinei (ENDS) din lume, cu respectarea celor mai stricte standard internationale.

Viziunea sa este de a crea o linie de produse care sa castige increderea vaperilor din intrega lume si care sa aduca plus valoare productiei si antreprenoriatului din Grecia.