Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Abia aşteptăm să ne revedem!

Măsuri de siguranţă

Ne dorim ca experienţa dvs. de cumpărături să se desfăşoare în sigurantă şi fără stres, aşa că am pus la dispoziţie o serie de măsuri:

– instalarea de dispensere cu dezinfectant,
– măsurarea temperaturii clienţilor la intrare,
– limitarea accesului persoanelor care nu poartă mască de protecţie,
– dezinfectarea regulată a tuturor suprafeţelor de contact,
– monitorizarea constantă a traficului pentru a evita aglomerarea,
– implementarea marcajelor pentru distanţare socială.

Siguranţa dvs. este prioritatea noastră numărul unu, de aceea toate măsurile pe care le vom implementa vor fi adaptate în mod continuu la nevoile clienţilor şi angajaţilor centrului comercial pentru a crea un mediu adecvat, în care aceştia să se simtă în sigurantă.

Program de funcţionare:

Vă rugăm să aveţi răbdare, deoarece orele de deschidere ale magazinelor pot varia – existând limite în ceea ce priveşte numărul de persoane care pot intra în magazin în acelaşi timp.

Programul de funcţionare al centrului comercial se va desfăsura în intervalul 10:00 – 22:00, excepţie făcând hypermarketul Cora şi anumite magazine cu activităti specifice, care sunt deschise începând cu ora 08:00.

Având în vedere premisele reluării treptate a activitătilor comerciale, pană la dată de 30 iunie, magazinele din centrul comercial pot opta pentru un program redus, având obligativitatea respectării unui orar de lucru cu publicul de minimum 8 ore, în intervalul 12:00-20:00. Vă rugăm să verificaţi programul magazinului de interes cu reprezentanţii acestuia.

Cadouri şi oferte de revedere

Vrem să vă mulţumim pentru răbdarea, responsabilitatea şi înţelegerea de care aţi dat dovadă în această perioadă, aşa că am pregătit o mulţime de cadouri şi oferte pentru voi! Le găsiţi în albumul dedicat pe pagina noastră de Facebook. Orice cumpărătură făcută în perioada 18 – 20 iunie vă aduce un cadou de revedere pe care îl puteţi ridica de la Info Point (etajul 1), în intervalul 12:00 – 20:00 (click aici pentru regulamentul campaniei Extra grijă pentru shopping fără grijă).

Bine aţi revenit!