Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

In Librarium Sun Plaza, vara asta se Citește Românește!

Grupul Librarium s-a alăturat campaniei „Citește Românește” inițiată de Ministerul Culturii și a reorganizat spațiul din librăriile sale așa încât operele autorilor români să fie găsite de public mult mai ușor și toate să fie într-un singur loc.

Astfel, in Librarium din Sun Plaza, a fost amenajata o masa unde veti gasi peste 100 de titluri, ale celor mai indragiti autori romani, cu o reducere de 20% pana la data de 30 septembrie.

„Campania Citește Românește este una dintre acțiunile pe care Ministerul Culturii le are în vedere pentru susținerea autorilor români contemporani. Suntem alături de ei pentru a-i ajuta să ajungă mai ușor la public și am găsit înțelegere la toți partenerii noștri pentru a le vinde cărțile într-un mod cât mai atractiv, prin prețurile speciale oferite, dar și prin poziționarea la raft. Aproape săptămânal avem ocazia să anunțăm un nou partener ceea ce demonstrează succesul acestei inițiative. Mulțumesc grupului Librarium pentru deschidere și invit în continuare alături de noi și alte platforme online de vânzare a cărților, librării și parteneri media care doresc să ni se alăture și vor să susțină promovarea literaturii române”, a declarat Ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu.

„Campania Citește Românește inițiată de Ministerul Culturii este o campanie de promovare a literaturii române extrem de binevenită în contextul actual și o campanie care se pliază pe modelul cultural construit în acești ani de către Grupul Librarium.

În următoarea perioadă, Grupul Librarium va promova această campanie prin promoții, reduceri și prin rearanjarea zonelor de carte dedicate scriitorilor români, extinzând spațiul și aducându-l mai aproape de cititorii care pășesc în interiorul librăriilor. Zonele de noutăți și de promoții vor acorda prioritate literaturii române și în măsura în care în timpul verii nu vom putea găzdui evenimente literare sperăm că vom compensa acest lucru prin recomandările de lectură venite de la librarii noștri din toată țara.

Citește Românește este o ocazie excelentă de a descoperi autori și cărți minunate din literatura noastră, atât din cea contemporană, cât și din cea clasică. O literatură extrem de vie, variată și potrivită pentru orice vârstă”, a declarat Iuliana Bâtea, Manager General Grupul Librarium.