Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Buni o sfătuiește pe Irina cum să folosească produsele naturiste

În articolul de azi vorbim despre un alt duo care la filmări s-a complet reciproc – Irina de la The Rawscientist și doamna Vali. Doamna Vali a acceptat aproape imediat invitația de a participa la o sesiune de sfaturi, iar Irina a spus (aproape imediat) că se alătură inițiativei noastre, mai ales că “deseori simt nevoia unui sfat al unei persoane care să fie mai experimentată ca mine”. Zis și făcut!

48421533_10156939849536913_4787469404830957568_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele naturiste au o mulțime de beneficii (dacă știi cum să le folosești!)

Și de la cine am putea învăța asta, dacă nu de la doamna Vali? A existat o vreme când și-a făcut singură cremele în casă, iar alteori a apelat la ceaiuri care diminuează ridurile. Iar Irina a fost atât de fascinată de toate tips & tricks-urile primite, încât ne-a spus că ar fi stat acolo până s-ar fi închis magazinul. 🙂

Ce am vrut să arătăm prin asta?

Că un bătrân îți poate oferi un sfat înțelept, iar tu îi poți oferi puțin din timpul tău. Pe acest principiu funcționează Fundația Principesa Margareta a României, care, încă din 1990, contribuie la dezvoltarea societății civile din România.

Fundația Principesa Margareta a României construiește comunități puternice!

Asta înseamnă că tinerii, copiii și bătrânii sunt încurajați să participe împreună la activități educative, recreative sau sportive și astfel se creează conexiuni extrem de puternice.

Înconjurați de energia, vitalitatea și afecțiunea tinerilor, bătrânii se simt mai puțin singuri și inutili, iar dacă li se dă și ocazia să își folosească abilitățile în folosul celor tineri și fără experiență, seniorii își recapătă respectul de sine și pofta de viață.

Donează 2 euro prin SMS, cu textul SINGUR, la numărul 8844, și ajută Fundația să-și dezvolte programele sociale!

Toate donațiile vor ajunge la Fundația Principesa Margareta a României și vor contribui la dezvoltarea programelor sociale, menite să ajute sute de bătrâni, tineri și copii care se confruntă cu situații dificile de viață.