Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Viitorul Levi’s® este UNBASIC

Într-o eră digitală, în care influencerii postează imagini la nesfârșit în feed, abilitatea de a ieși în evidență a devenit mai importantă ca niciodată. Totul este despre a te face auzit în social media. Iar dacă este un lucru pe care trebuie să îl știi despre era digitală, este că basic-ul nu devine niciodată viral. Din acest motiv, pentru colecția de primăvară-vară, Levi’s® ne prezintă “Unbasic.”  Acesta este cuvântul pe care îl folosim în acest sezon pentru a descrie orice este familiar și fresh. Este acel lucru pe care l-ai mai văzut până acum, însă a fost optimizat și amplificat pentru a dezvălui o nouă identitate. Cum ar fi clasica Levi’s® Trucker Jacket, doar că având o croială de patru ori mai largă. Este modul prin care ne jucăm cu ceva atipic, însă ancorat în ceea ce ne este familiar.

“Item-urile autentice și de bază, infuzate cu o notă de neașteptat, un twist modern cu o doză de modă de stradă și elemente ale anilor ’90 sunt caracteristicile principale ale colecției de primăvară-vară 2019. Este o colecție familiară și fresh cu elemente emblematice, dar și ironice. ” – Karyn Hilman, Directorul global de producție Levi’s Strauss & Co.

Desigur, în centrul colecției Unbasic stă vibe-ul modei de stradă și stilurile îndrăznețe pentru care a devenit recunoscut.  Începând cu frenezia sneakerșilor intens promovați, moda de stradă a devenit un jucător important în industria fashion. Acest trend i se potrivește brandului Levi’s® perfect.

“Moda este o reflexie a culturii,” spune Jonathan Cheung, SVP, Designer Global Levi’s®. “În acest moment, diagrama Venn a acestei culturi este alcătuită din Instagram, sneakers, stilul de stradă și hip-hop. Iar Levi’s® se situează în mijlocul tuturor.”

Ceea ce aduce fresh colecția Unbasic constă în faptul că în acest sezon totul este despre amplificare și personalizare, cu o doză de umor. Mai ales când vine vorba despre distorsionarea modelelor emblematice Levi’s®. Cum ar fi patch—ul supradimensionat cu cei doi cai și noul red tab “leneș”, care a fost răsturnat într-o parte. Sau modelul Type III Trucker Jacket care este jumătate din denim negru și jumătate indigo. Chiar și ceva foarte simplu cum ar fi noul model de jeans Levi’s® Hi-Ball.

Totodată, stilul anilor ’90 este foarte prezent în colecția de primăvară-vară 2019. În primul rând,  prin revenirea celebrilor Levi’s® Engineered Jean™, care au apărut prima dată în 1999. Mai apoi, prin modelul cu talie foarte înaltă purtat de Winona Ryder, Levi’s® Ribcage jeans. Pe lângă aceste item-uri must-have, Levi’s® prezintă o gamă largă de modele inspirate din stilul hip-hop al anilor ’90, din moda de stradă, inclusiv hanorace, modele hibride Trucker jackets, tricouri colorate, cu logo ieșit în evidență sau grafice ce atrag atenția. Poate fi anul 2019, însă decada lui Jerry Seinfeld, Salvați de clopoțel sau Salt-n-Pepa, este încă prezentă în sufletele…și în șifonierele noastre.

Bărbați

 În acest sezon, colecția pentru bărbați continuă să aibă la bază influența stilului de stradă, care a devenit o componentă importantă în peisajul fashion de astăzi. În mare parte aceasta vine din forma deformată și amplificată a item-urilor emblematice Levi’s®, cum ar fi modelul hibrid cu negru și indigo al clasicului Trucker jacket. Stilul Unbasic este foarte prezent prin hanoracele și tricourile cu grafice colorate, cămășile Cubano cu litere îngroșate sau blugii 501® cu dungi pe o parte.

Pentru a întregi vibe-ul stilului de stradă în acest sezon, brandul vine cu o expansiune a seriei Levi’s® Taper, care va include și modelul de pantaloni Hi-Ball Cargos și pantalonii scurți Hi-ball Cargo – ambele modele având două stiluri diferite de camuflaj. Nu în ultimul rând, colecția de primăvară-vară pentru bărbați este despre a arăta bine în timp ce te simți confortabil. Mulțumită unei varietăți de noi țesături ultra-soft – Tencel™ Lyocell și Wonderknit, Levi’s® a creat o gamă de pantaloni și topuri care sunt mai stretch, mai flexibile și mai confortabile ca niciodată.

Femei

Pentru femei, sezonul acesta este despre amplificare, confort și distracție. În ceea ce privește amplificarea numele jocului este high-rise. Prin introducerea modelului de jeans must-have al acestui sezon numit Ribcage, Levi’s® a creat cea mai înaltă talie de până acum de peste 12 inchi! Disponibili în două variante: ribcage drept și crop plisat – Levi’s® Ribcage este fuziunea perfectă între un aspect măgulitor și un stil ce atrage priviri.

În termeni de confort, noutatea sezonului este introducerea în colecție a noului model de jeans Levi’s® Sculpt, cu un stretch de 4 ori mai puternic. Această țesătură nouă și inovatoare este realizată cu ajutorul noii tehnologii stretch Lycra DualFX, care nu o face doar incredibil de flexibilă, dar are și un grad ridicat de recuperare a materialului. Ceea ce înseamnă că îți va remodela corpul și te va face să arăți la fel de bine cum te simți. În plus, vei avea la dipoziție toate elementele necesare pentru a purta outfit-uri Instagramabile în acest sezon –grafice și culori, siluete amplificate și variante creative ale item-urilor clasice. Tot ce îți trebuie pentru avea un stil cât mai Unbasic posibil!