Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Ce dăruim de sărbători ?

De cele mai multe ori așteptăm până în ultimul moment să alegem cadourile de Crăciun. Iar în ultimele zile, stresați de timp și de aglomerație, cumpărăm cadourile în grabă, bifăm repede încă un nume pe listă și ne facem nouă înșine promisiunea solemnă că anul viitor vom alege cadourile din timp.

Atunci când alegem cadourile ar trebui să punem pe primul plan plăcerea noastră de a dărui. Să transformăm alegerea cadourilor într-o joacă. Să petrecem timp cu persoanele dragi înainte de sărbători, să căutăm indicii în hobby-urile lor, să observăm ce le lipsește, să încercăm să aflăm de la ei ce își doresc fără să îi întrebăm direct. Iar apoi să ne rezervăm timp pentru căutarea cadourilor perfecte. Să vizităm magazinele specializate și să cerem sfaturi. Să ne bucurăm alegând cadourile.

Un astfel de loc, în care veți putea alege cadourile potrivite anul aceste, este Magazinul Certificat LEGO din Sun Plaza – un spațiu imens, plin cu îndrăgitele jucării LEGO. Pe rafturile bogate veți găsi seturi de construcție pentru copii cu vârsta începând de la 1,5 ani dar și pentru adulți. Iar dacă doriți ceva mai deosebit, neapărat trebuie să verificați accesoriile și obiectele personalizate cu logo-ul LEGO. Personalul atent și drăguț vă va răspunde la întrebări și vă va ghida cu drag în alegerea cadourilor potrivite.

În plus, special pentru sărbători, Magazinul Certificat LEGO a pregătit o reducere de 25% la cele mai dorite seturi LEGO ale anului. Reducerea este valabilă până în 31.12.2017, în limita stocului disponibil și nu se cumulează cu alte promoții existente în magazin.

Suntem siguri că vă veți bucura de vizita la Magazinul Certificat LEGO din Sun Plaza iar alegerea cadourilor de Crăciun se va transforma într-o experiență plăcută!