Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Ştiaţi că în Sun Plaza există magazine cu produse Made în RO? Ne-am propus să le aducem în atenţia voastră printr-un proiect inedit: Made în RO mişto. Adunăm la un loc lucruri moderne şi faine, făcute în România, şi lucruri tradiţionale, adaptate la generaţia actuală.

Made RO Mişto pot fi şi oamenii. Aşa că noi am premiat, în urma unui concurs pe pagina de FaceBook, 20 de români mişto, care reprezintă frumos România, nominalizaţi de rude, prieteni sau… vecini.

Retailerii care ne-au ajutat să punem cap la cap acest proiect şi să premiem românii mişto, merită toată atenţia şi mulţumirea noastră:

ANNA CORI – brand al Fabricii de încălţăminte şi marochinărie DENIS
În 1996, Ana Cornea, soţia şi partenera de afaceri a fondatorului Fabricii DENIS, a avut ideea înfiinţării unei secţii de încălţăminte pentru femei, iar gustul pentru frumos şi armonie al acesteia a fost ingredientul ce a condus la naşterea brandului ANNA CORI. Încălţămintea pentru femei a revoluţionat cu adevărat Fabrica DENIS, poziţionând-o în topul producătorilor de incălţăminte din România.

Caramel
Producator exclusiv de imbracaminte pentru femei, fondat in 2001, in Cluj-Napoca. Doua subiecte sunt centrale companiei: calitatea si designul. Acordam atentie maxima calitatii produselor noastre pentru ca ne dorim sa celebram femeia in toata frumusetea si splendoarea ei. Designul tuturor produselor se face in house, iar materialele si tesaturile sunt alese cu grija, pentru ca ne dorim produse durabile.

Dolphy – Frizeria copiilor

Aceasta locatie de vis a fost gandita spre a face viata mai usoara parintilor transformand tunsul piticilor intr-o activitate distractiva. Copiii intra in salonul nostru ca intr-o adevarata tara a minunilor plina de culoare si de jucarii si pot lua loc in scaunelele speciale in forma de masinute si motociclete pentru a porni in aventura. Chiar si bebelusii vor fi facuti sa se simta in largul lor la „Primul tuns al bebelusului” – un moment special pe care il vom imortaliza pentru ca dvs. sa vi-l amintiti pentru totdeauna.

Musette
Ce a început în 1992 ca o companie de trading a devenit astăzi unul dintre cele mai prestigioase branduri de fashion din lume. Recunoscut pentru calitatea şi designul exclusivist al pantofilor şi genţilor sale, Musette este brandul care ilustrează echilibrul perfect între tradiţie, cercetare, măiestrie artizanală şi inovaţie. Musette este noul tip de lux, neconvenţional şi autentic. Un stil care exprimă noi forme ale eleganţei, prezentându-se ca un clasicism modern, bazat pe creativitate superioară.

POEMA
In 2003, POEMA a luat nastere din dorinta de a ne exprima propria viziune despre moda, prin creatie 100% romaneasca. Inspirat in fiecare zi de complexitatea femeilor, brandul POEMA descrie prin fiecare produs spiritul feminin. Fiecare sezon a reprezentat un bun prilej de evolutie avand ca obiectiv satisfacerea nevoilor clientelor noastre. De la concept si schita pana la produsul finit, POEMA este un brand 100% romanesc ce si-a gasit locul printre marii retaileri.

Romanian Boutique
Romanian Boutique și-a dat seama că spiritul românesc va rămâne pururea viu dacă e transmis din generație în generație, iar obiectele sale tradiționale vor servi ca adevărate suveniruri ale spiritului românesc. Mai mult, tradiția românească urma să ajungă și pe alte meleaguri, fiindcă nu doar românii au luat acasă obiectele frumoase din magazin, ci și vizitatorii României – turiștii străini – iubitori la rândul lor de frumos și gată să poarte cu ei pe tărâmuri îndepărtate o fărâmă din frumusețea și talentul românesc.

Men’s Cave

Men’s Cave este o afacere de familie condusă de Raluca și Sorin. Îndrăgostiți de tot ceea ce înseamnă frumos, cei doi și-au unit pasiunea pentru moda masculină și experiența în industria ușoară, iar ceea ce a luat naștere este un showroom cu suflet, un ’Lifestyle Boutique’, unde clienții sunt întotdeauna îndrumați și consiliați pentru a găsi ținuta potrivită evenimentului la care trebuie să participe și bineînțeles un nou brand romanesc – Men’s Cave.

Andu Sports
Viziunea noastră este de a deveni prima alegere a clientului autohton în materie de articole vestimentare din fibre naturale și de a genera trenduri pe piața locală de specialitate. Suntem o companie consecventă și transparentă și dorim să devenim un producător de top pe piața de articole sportive din România. Credem în inovație și dorim să oferim clienților noștri produse moderne și diferite, atât ca design, cât și ca standard de calitate a materialelor. Avem încredere în dezvoltarea companiei, suntem perseverenți și creăm produse pentru cei pretențioși.

ATÆLLIER
Filozofia colecțiilor ATÆLLIER este simplitate și rafinament atemporal pentru o femeie sofisticată. Ne alegem cu atenție materialele, astfel încât texturile și imprimeurile să fie un omagiu adus artei tradiționale și să reflecte tendințele fiecărui sezon. Folosim tehnici moderne de coasere și concepem colecții ce tranzitează de la ținutele de zi la cele de seară și definesc femeia activă. ATÆLLIER înseamnă Sofisticat, Pur, Feminin.

Salad Box

Suntem tineri, pasionați, deschiși si motivați. Ne-am angajat să schimbăm viețile consumatorilor și să construim o lume nouă, sănătoasă. Suntem incredibil de mândri de angajații noștri, prețuim talentul și contribuția lor. Până la urmă, totul se învârte în jurul oamenilor.

ZVON Café
Într-un peisaj urban plin la tot pasul de cafenele de toate felurile, care apar și dispar peste noapte sau rămân simple localuri în care se vinde cafea, ZVON Café s-a poziționat încă de la început ca un loc special, cu o cultură proprie. Locațiile noastre se remarcă prin cele mai înalte standarde de calitate a produselor și serviciilor, printr-un meniu divers cu răspunsuri pe toate gusturile, o echipă profesionistă și entuziastă, servire impecabilă și o atmosferă aparte, care îmbină stilul simplu cu rafinamentul detaliilor. Savoarea cafelei – marcă proprie, preparatele derivate, ceaiurile, cocktailurile, precum și gustările sau deserturile pe care le oferim dau tonul unei experiențe de neuitat pentru fiecare nou client ce intră în spațiul ZVON, iar utilizarea unor rețete proprii originale, cu ingrediente atent selectate, surprinde și cele mai exigente cerințe.

Donuterie
Suntem o afacere dulce care şi-a deschis primul magazin, prima Donuterie, pe 28 martie 2014, în Târgu Mureş. Ne-am dorit de la început un loc de muncă unde să mergem cu drag şi care să ne ofere zilnic provocarea de a fi mai buni. Luni de zile am testat în bucătărie, diferite rețete de gogoși cu diferite ingrediente până când, într-un final, au ieșit așa cum ne-am dorit: pufoase, cremoase, unice. Donuteria e un loc pentru prieteni şi nebuniile lor, e dulcele de lângă cafea, partea bună a unui început, mijloc şi final de zi, motiv de postare, Insta, snap şi selfie. Gogoșile de la Donuterie sunt ca tine: frumos crescute, dulci, cu diferite toppinguri și de diferite forme. Alege care-ţi place şi fă-le o surpriză şi celor dragi. Sau nu!