Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

De unde îți iei decorațiuni pentru balconul de vară?

Deși trăim într-un oraș super populat, există metode ca să ne îndepărtăm de tot haosul care ne înconjoară. Ok, plecăm și pe insula exotică, doar avem biletele rezervate, dar înainte de asta, învățăm să ne relaxăm la noi acasă, un pic altfel. Pe balcon.

Pune-ți un pahar de vin și scufundă-te în perne moi și pufoase!

Frumusețea vine din detalii, right? Chiar nu-ți trebuie un balcon mare ca să te poți bucura de el. Împrietenește scaunele cu pernele moi de la English Home, pune-ți un pahar de vin la temperatura potrivită și lasă-te purtat de liniște.

Poza-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bucură-te de gustări light, în castronașe ultra cute!
Taie câteva fructe și savurează-le din castronașele de la @Pepco. Cactușii sunt vedetele verii, iar la Pepco găsești o întreagă gamă de produse “cu țepi”. 🙂 Apropo, după ce ai servit gustarea, poți folosi castronașele pe post de decorațiuni. Atât de cute sunt!

Poza-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Înconjoară-te de flori care stau grațios în vaze minimaliste!

Florile nu doar că înfrumusețează balconul, dar îți dau și o stare de bine. Dacă închizi ochii, ai putea să juri că ești în mijlocul naturii. Dar ești pe balconul tău. Și pentru că florile au nevoie de o casă pe măsură, folosește vazele minimaliste de la Pepco, în culori pastelate, ca să colorezi puțin peisajul.

Poza-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Creează-ți amintiri! Iar când ai prea multe, depozitează-le cu stil!
Fotografii cu voi, bilețele, felicitări și alte mărunțișuri care, de fapt, înseamnă foarte mult pentru tine. Păstrează-le pe toate în cutii cu aer rustic și cozy, ca cele de la Pepco. Suntem siguri că ai suficiente amintiri și ești pe cale de a-ți face altele noi!

Poza-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luminează-ți seara cum știi tu mai bine!
Și la propriu, dar și la figurat! Folosește felinarele de la Pepco în locul luminii din cameră, pentru a crea o atmosferă caldă. Next step: muzica să se audă din surdină, în timp ce tu visezi cu ochii deschiși.

Poza-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amenajarea balconului de vară nu e deloc complicată și ai nevoie doar de câteva decorațiuni cheie pentru a o face. Sigur te vei bucura mai mult de serile tale!