Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

NAOMI CAMPBELL x TOM TAILOR

Împreună cu top modelul de talie internațională, Naomi Campbell, TOM TAILOR lansează o colecție plină de stil, pentru verile târzii. Amprenta stilistică a fotomodelului Naomi Campbell se poate desluși foarte clar în fiecare articol din această colecție. Prin urmare, printurile romantice, țesăturile delicate, pliseurile, chiar și articolele din stofă cadrilată vor fi cu siguranță un mix interesant de încercat în următoarea perioadă.

Articolele cheie ale acestei colecții sunt bluzele cu volane delicate, rochiile tip cămașă dar și articolele de inspirație business, cu modele cadrilate glen check. Astfel, mixăm un blazer lung și o pereche de pantaloni Marlen, cu o curea roșie, pentru a creea o ținută memorabilă.

Bluzele din această colecție accentuează feminitatea prin detalii lor delicate, prin volane și  panglici și sunt disponibile în nuanțe îndrăznețe de roșu sau albastru intens. Împreună cu materialele delicate, atent selectate, această paletă de culori este baza stilistică a colecției capsulă, care cuprinde aproximativ 30 de modele.