Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

22 de ani Flanco cu tot atâtea motive de sărbătoare

Profită acum de oferta special creată pentru aniversarea Flanco! Te aşteptăm în magazinul Flanco, de la etajul 1, să le descoperi.

02.12.2016
Citeste tot articolul

La H&M tu îți alegi reducerea!

Prezintă cuponul de pe pagina de Facebook a H&M la casa de marcat în perioada 1-6 decembrie 2016 și ai -15% pentru cumpărături mai mari de 150 lei, iar la cumpărături de peste 200 lei ai -20%. Oferta este valabilă pentru achizițiile la preț întreg numai în baza prezentării cuponului....

02.12.2016
Citeste tot articolul

Cadouri speciale de la Jolidon

Magia sărbătorilor de iarnă se sărbătorește toată luna decembrie, cu cadouri speciale pentru cei dragi. Alege-ți produsele favorite de la Jolidon și beneficiezi de 20% reducere din suma totală de plată la orice achiziție de peste 200 lei.

29.11.2016
Citeste tot articolul

Kenvelo – Promoţie Excelentă

“Promotie Excelentă – Până la 50% reducere” Campania se desfăsoară în perioada 29.11.2016-25.12.2016.

28.11.2016
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.

Trimite-ne părerea ta despre site completând formularul pentru păreri clienți. Click aici!