Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

Promo Animax

Hrana uscata pentru pisici Sanabelle are acum un pret special in magazinul Animax! Vino in magazin si bucura-te de reduceri!

18.10.2019
Citeste tot articolul

Oferta Animax

Prietenul tau blanos se bucura de super reduceri la hrana uscata pentru caini Bosch! Vino acum in magazinul Animax si profita de ofertele speciale.

18.10.2019
Citeste tot articolul

Timeout – Mid Season Sale

Timeout -“ Mid Season Sale – Reduceri de pana la 50% Campania se desfășoară în perioada 11.10.2019 –04.12.2019.

14.10.2019
Citeste tot articolul

Promotie aniversara

In perioada 11 octombrie – 10 noiembrie, in magazinele Optiplaza vom avea promotia aniversara -25% reducere la orice achizitie!

10.10.2019
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.