Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

Kenvelo – “REDUCERI FINALE”

Campania se desfășoară în perioada 25.07.2017 –31.08.2017.

25.07.2017
Citeste tot articolul

Colecții de vară noi la H&M

Săptămâna aceasta îți propunem să combini simplitatea și minimalismul în ținute de impact. Creează-ți ținute monocrome pornind de la piese vestimentare basic lejere și denim. De asemenea, nu uita de promoțiile de vară! Te așteptăm în magazin cu reduceri de până la -50%. Ne vedem la H&M!

25.07.2017
Citeste tot articolul

Final Sale-Reduceri de până la -50%

Vino acum în magazinele OTTER pentru a te bucura de reducerile finale de până la -50% la numeroase modele ale brandurilor tale favorite! Hai la o sesiune de shopping şi te răsfăţam cu reduceri irezistibile!

21.07.2017
Citeste tot articolul

Promotie – Pana la -70% reducere

Campania se desfășoară în perioada 06.07.2017 –31.08.2017.

07.07.2017
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.

Trimite-ne părerea ta despre site completând formularul pentru păreri clienți. Click aici!