Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

Back to School la LEGO

Back to School – Până la 25% reducere la articolele școlare LEGO selecționate. Promoție valabilă în perioada 11.09 – 10.10.2023, în limita stocului disponibil. Detalii în magazin.

21.09.2023
Citeste tot articolul

Produsul lunii septembrie @ KitchenShop

Setul de 7 ustensile esențiale de la Zokura este de nelipsit din orice bucătărie! Piesele din inox sunt dispuse într-un suport elegant și sunt rezistente, concepute pentru utilizare frecventă. Deci poți să gătești cât poftești! Descoperă oferta!

21.09.2023
Citeste tot articolul

Marea Reciclare Videt

🔥 Toamna vine cu vești bune: vino în Showroom-ul Videt Sun Plaza  și primești 2 Vouchere de până la 1047 lei pentru ochelari noi. Profită de ofertă!

07.09.2023
Citeste tot articolul

Be Bold cu Xpert Beauty

🎁 6 ani de frumusete Xpert Beauty cu pana la 60% REDUCERE, TOMBOLA cu premii si preturi speciale! Be Bold cu Xpert Beauty! 🛍️ Promotie valabila in perioada 07.09 – 14.09.2023 in magazinele fizice, in limita stocului disponibil si se cumuleaza cu grupurile de fidelitate. 📜*Regulament disponibil in magazinele fizice

07.09.2023
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.