Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

Am scăzut prețurile, dar am crescut normele de siguranță!

Am scăzut prețurile, dar am crescut normele de siguranță! Până la -70% la ochelarii preferați! Oferta se aplică la produsele selecționate,  în perioada 15.05.2020-31.08.2020, în magazinul OPTIblu. Discountul de până la -70% se acordă la ochelarii de soare și ramele de vedere semnalizate astfel în magazin, în limita stocului disponibil. Promoția...

26.05.2020
Citeste tot articolul

Exclusiv la dm găsiți acum măștile reutilizabile!

Exclusiv la dm găsiți acum măștile reutilizabile, fabricate din 3 straturi de materiale: la exterior și interior țesătură din bumbac, în mijloc un strat intermediar filtrant. Maștile permit o respirație fără efort și, totodată, constituie o barieră eficientă de filtrare, iar modul de prindere cu scai ajută la o fixare simplă, astfel încât să...

15.05.2020
Citeste tot articolul

Promo LaFemme

Descopera oferte de nerefuzat! Innoieste-te odata cu primavara!

20.03.2020
Citeste tot articolul

Promo Optiplaza

În perioada 18 martie – 9 aprilie magazinele Optiplaza vor avea reducere de 30% la lentilele Hoya cu tratament Hi-Vision Long Life și Blue Control, pentru comenzile complete de ochelari de vedere.

18.03.2020
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.