Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

30% reducere la Adidas

Profita de promotia de 30% la articolele selectionate in magazinul ADIDAS!

24.06.2022
Citeste tot articolul

Produsul lunii iunie @KitchenShop

Stilul Zokura capătă tot mai multă atenție, așa că vrem să ne asigurăm că rămâi și tu în trend. La @KitchenShop găsești setul de cinci cuțite Zokura la un super preț. Ai cuțite speciale pentru orice situație, plus un suport magnetic elegant, totul cu 40% reducere, la doar 179 de...

17.06.2022
Citeste tot articolul

Premii instant la fiecare bilet de film

O vară ca-n filme, unde fiecare câștigă garantat cu Cinema City! Hai la film si castigi/Meniuri popcorn si nachos/ Bilete la film/Vouchere 4DX si IMAX/Toffee popcorn caramel/Produse cinema café/Cefea Nespresso

16.06.2022
Citeste tot articolul

Campanie KithenShop blendere

Mixează eleganța cu performanța și zdrobește chiar și cele mai dure ingrediente, pentru rezultate fine și gust perfect. Descoperă blenderele KitchenAid în magazinele KitchenShop pentru rezultate excepționale în bucătărie.

08.06.2022
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.