Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

Resense Grand Opening

De acum te poți bucura de o nouă destinație de shopping, pentru că R E S E N S E e acum în Sun Plaza! 🎉 Fie că alegi ținutele elegante sau clasice, știi că le găsești la etajul 1, zona centrală, In plus, cu ocazia deschiderii, ai 30% reducere...

27.11.2021
Citeste tot articolul

Aniversare Optiplaza

Sărbătorește cu noi 17 ani de Optiplaza și bucură-te de 30% discount la produsele preferate. De ziua noastră iți oferim cadou 30% discount la comenzile complete de ochelari de vedere (comanda optică – ramă+lentile+montaj). Vino in magazinele Optiplaza și sărbătoreste alături de noi. #Lamultiani #Optiplaza #lookyourway

25.11.2021
Citeste tot articolul

Pink Friday la Penti

La Penti ai PINK FRIDAY, 50% la toate produsele in perioada 25.11.2021 – 28.11.2021

25.11.2021
Citeste tot articolul

Black Friday la BSB

Black Friday începe pe 25 noiembrie la BSB, iar toată colecția toamnă-iarnă va fi redusă cu 20% până pe 28 noiembrie! Prinde reducerile exclusive și pregătește-te pentru cea mai stylish iarnă.

25.11.2021
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.