Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

Pana la 50% reducere inainte de noul sezon!

La Hervis ai acum incaltaminte pentru barbati Jack & Jones Stoke, in loc de 369.99 lei, la doar 185 lei! Intre 11-21.10!

05.10.2018
Citeste tot articolul

Promo ATAELLIER

Produsele tale preferate au acum un pret cu 30% mai mic!

05.10.2018
Citeste tot articolul

Greyder: Fresh start!

Colectia de toamna / iarna Greyder este acum in magazine!

05.10.2018
Citeste tot articolul

Reduceri jucăușe la întrega gamă LEGO DUPLO

Pentru fericirea celor mici, Magazinul Certificat LEGO te așteaptă cu o reducere de 25% la oricare 2 seturi LEGO DUPLO cumpărate! Promoția este valabilă în perioada 1- 31 octombrie, în limita stocului disponibil. Detalii în Magazinul Certificat LEGO.

03.10.2018
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.

Trimite-ne părerea ta despre site completând formularul pentru păreri clienți. Click aici!