Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

RENDEZ-VOUS AVEC TOI-MÊME cu reduceri

MELI MELO PARIS
2 ian. - 15 feb.
Parter

Meli Melo Paris a dat startul pe 2 ianuarie, la reducerile de iarna pentru colectia Rendez-vous avec toi-même. Conceptul campaniei de reduceri, #WinterSale,  este semnalat pe vitrinele magazinelor Meli Melo Paris prin stickere sub forma de brad, SALE, dar si buline cu procente atractive de pana la -50%, care te duc cu gandul la cadourile pe care le poti cumpara dupa perioada sarbatorilor, poate doar pentru tine.

Reducerile ajung pana la 50%, si vizeaza prioritar gentile cu model clasic si accesoriile dar si bijuteriile, in prima parte a perioadei. Ofertele insa nu se vor opri aici, ci vor continua pana pe 31 ianuarie.

Reducerile de sezon vor viza si magazinele Meli Melo Deco. Accesoriile pentru casa vor beneficia de reduceri de pana la 50%, aplicabile diverselor decoratiuni, dar si pieselor de mic mobilier.

Piesele din colectia Rendez-vous avec toi-même FW’19 se gasesc in magazinele Meli Melo Paris

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor din Sun Plaza!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale restaurantelor şi cafenelelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor