Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Mulţumim că ne-aţi trecut pragul de 100 de milioane de ori!

SUN PLAZA
26 apr. - 29 apr.

Sărbătorim 100 de milioane de vizite cu o petrecere pe măsură: 4 zile de senzaţie cât cel mai mare mulţumesc!

Pentru că se cuvine să începem cu un răsfăţ pe măsură, te aşteptăm la tăierea tortului pe 26 aprilie, începând cu ora 16:00, în zona restaurantelor. Odată pregătiţi de petrecere ne mutăm pe Esplanada Sud unde, începând cu ora 19:00, Antonia şi Viţa de Vie vor ţine un mega concert de două ore.

Pentru că petrecerea înseamnă bucurie continuă, ne-am asigurat că fiecare lucru te surprinde. Achiziţionează produse în valoare de 100 lei din orice magazin din Sun Plaza, şi respectiv 200 lei din Cora sau Leroy Merlin şi poţi câştiga unul din cele 1000 de premii pregătite.

Simţi că eşti norocos? Participă la promoţie şi intri automat în tombola pentru marele premiu: un week-end de două persoane la Green Village Resort 4* din Sfântu Gheoghe, Tulcea.

100 de milioane de prieteni înseamnă şi o mulţime de prichindei care ne vizitează periodic. De aceea l-am rugat pe cel mai populat dragon din Bucureşti să participe la petrecere. Sunny invită toţi copiii puşi pe găsit răspunsuri la jocul 100 de Ghicitori Senzaţionale.

Vă aşteptăm cu drag!

Multumim partenerilor noştri: Travel BrandsMacBigottiAC&COBenvenutiAnduDesigualC&AAtaellierAnna CoriKultho, coraDM marktDouglasForever 21GattaH&MIQBOXJolidonLa FemmeMeli Melo ParisNyx Professional Make Up RomaniaOptiplazaOrsayTezyo, Sensiblu, Sephora, Signum, Teilor, Vans | New Era, Marty Restaurants.

PG1499_Panou_6x2m-schita_100 milioane clienti_1-1_LGR_20apr2

Regulament campanie comerciala.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor