Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Acces / ieşire parcare Sun Plaza!

SUN PLAZA
27 dec. - 31 dec.

Dragii noştri, suntem conştienţi de blocajele care au loc în parcarea subterană sau la ieşirea din parcare în această perioadă din cauza traficului aglomerat de pe Şoseaua Olteniţei şi Calea Văcăreşti cât şi a numărului mare de vizitatori din centrul comercial.

Toate sistemele noastre funcţionează la capacitate maximă. Va rugăm să păstraţi motoarele oprite pe durată staţionării în parcare.

Va asigurăm că personalul Sun Plaza aplică o serie de măsuri în timp real pentru fluidizarea traficului. Facem apel şi la înţelegerea vizitatorilor şi recomandăm tuturor şoferilor să respecte regulile de circulaţie din parcarea subterană, pentru a evita forţarea accesului sau ieşirii pentru a nu bloca şi mai mult parcarea în această perioadă aglomerată.

Recomandăm clienţilor noştri care plănuiesc să ajungă în Sun Plaza să folosească, în măsura posibilităţilor, mijloace alternative de transport astfel încât experienţa de shopping să fie una plăcută.
Mulţumim pentru răbdare şi înţelegere!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor