Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Campania ”Infertilitatea există și doare”

SUN PLAZA
4 nov. - 13 nov.
Parter

Asociaţia SOS Infertilitatea desfăşoară în perioada 4 – 13 noiembrie 2017, mini-expoziția cu titlul ”Infertilitatea există și doare” prin care se semnalează situaţia îngrijorătoare în domeniul fertilităţii şi reproducerii umane asistate medical în România, fenomen cu consecinţe medicale şi sociale grave.

Potrivit statisticilor, infertilitatea este un fenomen des întâlnit şi în ţara noastră, iar principala cauză o constituie stresul. Tot printre cauze se mai numără vârsta femeii sau fumatul. Statisticile spun că un cuplu din șase are probleme de infertilitate dar în România nu există o statistică clară. Potrivit datelor, bărbații sunt responsabili pentru infertilitatea unui cuplu în aceeași măsură ca femeile.

Campania Asociaţiei SOS Infertilitatea îşi propune să tragă un semnal de alarmă privind caracterul sensibil al subiectului şi felul în care ne putem răni semenii cu întrebări de cele mai multe ori nu rău-intenţionate dar care pot fi percepute ca agresive de către persoanele hipofertile, deja fragilizate de încercările pe care le trăiesc. Campania este deci o invitaţie la empatie şi sprijin din partea societăţii şi semenilor pentru persoanele mai puţin norocoase care trebuie să recurgă la ajutor medical sau să opteze pentru pentru birocraticul şi cronofagul demers al adopţiei pentru a deveni părinţi.

Vă rugăm: nu judecăţi, nu agresaţi, nu daţi cu piatră.
Infertilitatea este o condiţie medicală. Nu un capriciu, nu o alegere voluntară.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor