Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Centrul Comercial SUN PLAZA aniversează 13 ani norocoși

SUN PLAZA
13 mai - 18 iun.

Centrul comercial SUN PLAZA din București aniversează 13 ani de la deschidere și celebrează acest moment festiv printr-o serie de activități pline de noroc, ce se vor desfașura în perioada 13 mai-18 iunie. Conceptul aniversării de anul acesta este construit în jurul numărului 13 și este inspirat din cele mai populare superstiții.
„Deși numărul 13 nu are cea mai bună reputație pentru că este considerat nenorocos, în cadrul aniversării de anul acesta, ne-am propus să îl celebrăm fiind inspirați de superstițiile pe care oamenii le asociază cu ghinionul. Pentru noi, acest moment aniversar este cu noroc, ne bucurăm că SUN PLAZA a devenit un reper pentru sudul Capitalei, devenind atât o destinație de shopping preferată, dar și un loc pentru petrecerea timpului liber. Încă de la deschidere, am avut în fiecare an multe activități pentru clienții noștri, de la concerte, la târguri, expoziții unice, aduse în premieră pentru publicul din România chiar și festivaluri, dar și activități de responsabilitate socială, menite să aducă o schimbare în bine pentru comunitatea din sectorul 4 și nu numai. Privim către viitor cu multe planuri și surprize, iar pe 13 mai vă invităm să dam împreună startul aniversării printr-un concert memorabil! ”
Expoziția superstițiilor românești
Aceasta este împărțită în două categorii principale, decoruri gigant și o expoziție foto A.I.
Expoziția poate fi văzută zilnic, în perioada 13 mai – 18 iunie, de la ora 10:00 la 22:00.
Cele mai populare superstiții românești vor fi aduse la viață prin butaforii impresionante, de care clienții se vor putea bucura, atât la parter cât și la nivelul -1 al centrului comercial.
La etajul 1, toate superstițiile din mentalul colectiv românesc legate de numărul 13 vor prinde formă în cadrul unei expoziții foto generate prin inteligența artificială.
Negrul poartă noroc, mai ales dacă are blană și lăbuțe
În perioada 13 – 21 mai, Asociația Hope, pentru protecția animalelor, va fi prezentă în centrul comercial pentru că pisicile și câinii de culoare neagră au cea mai mică rată de adopție. Astfel, Asociația Hope și SUN PLAZA își propun să doboare acest mit, deoarce negrul poartă noroc, mai ales dacă are blană și lăbuțe. Poveștile acestor animăluțe vor fi dezvăluite pe canalele de Social Media ale SUN PLAZA, Facebook și Instagram, cu scopul de a le găsi o nouă casă. Pentru cei ce doresc să aducă un strop de noroc în viața animalelor fără stăpân, o pot face și donând direct în urna special amenajată la parterul centrului comercial. Poti vedea povestile lor aici, afla mai multe despre adoptii si donatii si aici
La SUN PLAZA orice loz e norocos!
Cum la fiecare aniversare cadourile sunt nelipsite, clienții vor primi un loz în interiorul căruia vor regăsi un premiu garantat pe zi. Tot ce trebuie să facă este să cumpere în valoare de minimum 130 de lei pe un singur bon fiscal. Excepție vor face cumpărăturile din magazinele Cora, Leroy Merlin, Altex, Flanco și Bebe Tei, unde bonul trebuie să valoreze minimum 400 lei.
Campania este valabilă în perioada 13-31 mai, iar înscrierea se face la biroul de Informații, de la etajul 1. Detalii si regulament aici.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor