Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Chef Florin Dumitrescu gătește pentru tine!

SUN PLAZA
8 oct. - 8 oct.
Etajul 1
15.00-18.00

Chef Florin Dumitrescu va ține o lecție demonstrativă de gătit gratuită în Sun Plaza. Toți cei care doresc să învețe tehnici noi de preparare a alimentelor, să afle tainele mirodeniilor care pot înnobila orice preparat, dar și să îl întrebe pe chef Florin Dumitrescu despre rețete lui sunt așteptați pe 8 octombrie, în intervalul 15.00-18.00, la Sun Plaza.

Pe toată durata cooking show-ului, toți cei prezenți vor fi invitați să participe la o călătorie imaginară pe tărâmul mirodeniilor în care vor ghici, după atingere și miros, câte un condiment. Toate eforturile participanților vor fi răsplătite cu premii constând în cartea ”Gătește cu mine” a lui Florin Dumitrescu.

Pasiunea pentru gătit nu are vârstă. Te așteptăm la Sun Plaza pentru trei ore de secrete culinare dezvăluite și multă voie bună powered by Electrolux! Intrarea este liberă.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor