Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Expoziţie foto: Sănătatea lui începe cu laptele tău

SUN PLAZA
1 aug. - 7 aug.
Parter
10:00 - 22:00

Sun Plaza găzduieste în perioada Săptămanii Mondiale a Alăptării expoziţia de fotografie realizată de Asociaţia SAMAS – Sănătate pentru Mame şi Sugari, împreună cu 7 mame care văd în alăptare cel mai mare beneficiu pe care îl pot oferi copiilor lor. Fotografiile realizate de Alina Dobrovolschi, împreună cu experienţele în alăptare ale fiecărei mamei, pot fi urmărite în Sun Atrium, la parter, între orele 10:00-22:00.

Asociația SAMAS promovează alăptarea în cadrul Săptămânii Mondiale a Alăptării prin mesajul “Sănătatea lui începe cu laptele tău”. Beneficiile laptelui matern nu pot fi egalate de hrana cu substituenți. Alăptarea exclusivă în primele 6 luni de viață ale copilului pune bazele imunității acestuia, pentru toată viața. Totodată, alăptarea timp de cel puțin 1 an scade riscul femeilor de a dezvolta cancer la sân și alte afecțiuni ginecologice, arată un studiu publicat în prestigioasa publicație Journal of the National Cancer Institute.

În cadrul campaniei ”Sănătatea lui începe cu laptele tău!”, Asociația SAMAS organizează evenimente pe tema alăptării pentru mame cu bebeluși și gravide în București și în șapte orașe din țară, dar și cursuri în cadrul mai multor maternități din București, în colaborare cu Primăria Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale. Mai multe detalii pe www.programsamas.ro.

 

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor