Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Extra apropiere de Muzeul C.F.R.

SUN PLAZA
17 aug. - 24 aug.
Parter

Sun Plaza aduce poveștile a trei muzee într-o serie de expoziții neconvenționale!

  • Sute de exponate de la Muzeul Căilor Ferate Române, Muzeul Parfumului și de la Institutul Astronomic al Academiei Române vor putea fi admirate în centrul comercial
  • Expozițiile vor fi organizate în august, septembrie și octombrie și vor putea fi vizitate gratuit!

În perioada 17-24 august, vizitatorii centrului comercial vor putea pleca într-o călătorie cu trenul, într-o lume deosebită și plină de povești. Machete de locomotive și vagoane, șepci din uniforma de controlor cu o istorie care se duce în urmă cu 150 de ani, documente istorice originale, felinare, dar și telefoane vechi care au avut un rol esențial pentru circulația trenurilor, vor putea fi admirate în centrul comercial, în zona Sun Atrium.

Toate exponatele Muzeului Căilor Ferate Române ilustrează perfect dezvoltarea accelerată a infrastructurii feroviare în primii 100 de ani de existență. Vizitatorii vor putea aflaistoria mijlocului de transport care au stat la baza modernizării României, pornind de la prima cale ferată cu tracțiune animală construită în 1846, la primul drum de fier care a unit, 20 de ani mai târziu, Bucureștiul de Giurgiu, până la trenurile tip „Săgeata Albastră” care duc astăzi oamenii în vacanțe.

CONCURS!

Și pentru că există multe alte muzee care merită vizitate, Sun Plaza invită vizitatorii să le descopere, și să participe la o tombolă. Toți cei care vin la Info Point cu un bilet de la orice muzeu din București vizitat în perioada în care se desfășoară Pop Up Museums vor putea câștiga unul din cele trei Extra Kituri ale Turistului ce vor fi oferite prin tragere la sorți, în noiembrie. Detalii pe https://www.sun-plaza.ro/muzee.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor