Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Flower Expo 2022

SUN PLAZA
13 mai - 27 mai
  • Expoziția florală este la a XI-a ediție și poate fi vizitată în perioada 13 – 27 mai, în Sun Plaza.

 

  • Vizitatorii sunt invitați să călătorească în Universul Florilor creat la „Flower Expo”, o expoziție multisenzorială pe tema „Aventurii spatiale”

 

 

Expoziția florală revine și anul acesta sub un concept inedit, inspirat din universul cosmic. Centrul comercial Sun Plaza își invită vizitatorii în perioada 13 – 27 mai să descopere aranjamentele speciale din cadrul „Flower Expo” care recreează elemente cheie ale unei călătorii spațiale.

Acest eveniment este la a XI-a ediție, tema este „Aventura spatiala” și cuprinde trei setupuri prin care vizitatorii pot explora cosmosul într-o formă apropiată de realitate și, în același timp, estetică datorită decorurilor florale:

 

  • Astronautul este amplasat în apropierea intrării principale și este ilustrat printr-un costum real decorat cu flori.
  • Racheta spațială este amplasată pe o structură piramidală, iar mixul de flori recreează culorile vibrante care apar la lansarea unei rachete reale pe orbită.
  • Semiluna reprezintă o butaforie impozanta care, alături de flori și celelate elemente, formează un cadru feeric și instagramabil.

 

#ExtraAtmosfera

Sun Plaza invită toți vizitatorii să se fotografieze alături de cele trei decoruri cosmice și să participe la concursul care se va desfășura pe Instagram, pe toată perioada expoziției. Una dintre fotografiile postate în Social Media, sub hashtag-ul #ExtraAtmosfera va fi premiată cu un aranjament floral personalizat, în valoare de 100 de euro.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor