Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Flower Expo 2024

SUN PLAZA
19 apr. - 3 mai
PARTER
10:00-22:00

Expoziția florală a primăverii aduce experiențe senzoriale la SUN PLAZA

 

Cadre instagramabile, decoruri imersive și o diversitate de arome florale îi așteaptă pe iubitorii de flori și plante la Flower Expo, la SUN PLAZA în perioada 19 aprilie – 3 mai. Expoziția poate fi vizitată gratuit, în timpul orelor de program ale centrului comercial, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Cea de-a XIII-a ediție Flower Expo aduce natura mai aproape de oameni, chiar în interiorul mallului, pentru că primăvara aceasta ”Conexiunea cu natura răsare în sud”. Evenimentul cu tradiție continuă colaborarea cu specialiștii de la floraria Iris care au conceput decoruri impresionante și experiențe inedite pentru vizitatori.

Culoare, parfum și textură sunt cele trei ingrediente prin care natura cucerește centrul comercial SUN PLAZA. Sute de flori și specii de plante 100% naturale vor crea o experiență unică pentru toți vizitatorii. Vor fi amenajate 3 cornere in zone diferite, aflate la parterul centrului comercial:

Zona 1: Coșulețele: O serie de coșuri supradimensionate ornate cu mușchi și flori naturale, similare instalațiilor horticole din grădinile botanice.

Zona 2: Sălciile: O pădure reimaginată din copaci cu cortine alcatuite din lăstari și flori 100% naturale.

Zona 3: Grădinile de beton: Un decor inspirat din zona pop art realizat din piloni decorați cu flori naturale și iluminați cu tuburi de neon.

Gândirea și punerea în practică a unei expoziții florale fresh este o provocare, iar în acest caz SUN Plaza își dorește să hrănească curiozitatea și gustul clienților săi pentru frumos și inedit. Decorurile acestei expoziții oferă o experiență inedită, ce contine elemente clasice și moderne.

Vizitatorii vor putea face fotografii instagramabile în cele 3 zone distincte,  transformate în adevărate instalații de artă create pe baza celor mai inovatoare concepte de horticultură.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor