Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Lansarea cărţii „Cu bicicleta prin Corsica”

SUN PLAZA
8 iun. - 8 iun.
Etajul 1
19:30 - 21:30

Joi, 8 iunie, de la ora 19.30 va avea loc in Sun Plaza lansarea cărţii „Cu bicicleta prin Corsica”, apărută la Editura Karina.

Ca o continuare a primei cărţi a seriei, „Cu bicicleta prin Pirinei”, volumul prezintă de data aceasta minunata şi misterioasa insulă Corsica, văzută din șaua bicicletei.

Un fermecător jurnal de călătorie, bogat ilustrat şi completat de un DVD cu filmele excursiei, vă va arunca într-un vârtej de peripeţii, poveşti, fotografii, sfaturi şi chiar filozofii ieftine de ciclist obosit după care, fără să vă daţi seama, este posibil să sfârşiţi în port la Livorno, cu bicicleta în traistă.

Evenimentul va avea loc în prezenţa personajelor cărţii, unul dintre ei fiind chiar autorul, ocazie cu care îi veți cunoaşte şi veți putea povesti cu ei despre ciclism. Vor fi vizionări de filme, slide-show-uri cu fotografii din Corsica. Cartea nu este distribuită prin rețelele de librării, poate fi achiziţionată doar la lansări şi la unele concursuri de ciclism.

De asemenea, la eveniment veți putea achiziţiona pachetul promoţional cu ambele volume ale seriei. Lansarea va avea loc la Sun Plaza, etajul 1, lângă cinematograf. Nu rataţi ocazia unei călătorii, chiar şi numai virtuale, prin Corsica!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor