Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

,,Olimpiada Siguranţei”: Concurs lansat de către Poliţia Capitalei

SUN PLAZA
25 mart. - 25 mart.
Etajul 1
12.00 – 16.00

Serviciul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Poliţiei Capitalei organizează ediţia a VIII-a a  ”Olimpiadei siguranţei”  la care pot participa preşcolari şi şcolari din clasele 0-XII, din Bucureşti.

Concursul se desfășoară pe grupe de vârstă și se finalizează o festivitatea de premiere a elevilor, la data de 25.03.2019, cu ocazia Zilei Poliției Române, în intervalul orar 12.00 – 16.00, în Sun Plaza. 

Elevii vor prezenta proiectele: machete cu mall-uri dotate cu sisteme de siguranță, campanii de prevenire a consumului de alcool și droguri la volan, povestiri (care vor fi tipărite în volumul V, cu sprijinul Editurii MAI și a partenerilor din societatea civilă).

,,Olimpiada siguranţei” organizată de către Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a fost lansată acum 8 ani.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor