Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Pălăriile Nita Sao vin la Sun Plaza într-o expoziție și un Pop Up Store

SUN PLAZA
1 aug. - 31 aug.

Sun Plaza invită bucureștenii într-o călătorie în fascinanta lume plină de eleganță și inspirație a pălăriilor Nita Sao, semnate de designerul român Ana Istodorescu. Zeci de piese statement, asemeni celor create de designer pentru evenimentele Casei Regale, vor fi expuse în perioada 7 – 16 august, în centrul comercial.

Pălării cu forme atipice sau cu boruri mari, decorate cu flori, paiete sau dantelă, cu aer vintange, statement sau urmând un stil minimalist vor putea fi admirate în Sun Plaza, la parter, și promit să aducă inspirație și stil prin detalii elegante.

  • Expoziția de pălării Nita Sao (7 – 16 august) va include piese asemeni celor create pentru Casa Regală;
  • Pop Up Store (1 – 31 august) unde designerul român Ana Istodorescu va oferi consiliere vestimentară și sfaturi despre cum poate fi inclusă pălăria într-o ținută;
  • Concurs Instagram (10 – 17 august) –  ai ocazia să câștigi o pălărie unicat NITA SAO, din colecția Fleurs-de-Lis, asemeni celor create de către designer pentru Casa Regală. Pălăria este unicat, creată cu foiţă de argint 925, inspirată de florile şi culorile preferate ale lui Yves Saint Laurent. Detalii în regulament.

În perioada 1 – 31 august, la etaj, va fi amenajat și un Pop up Store Nita Sao cu pălării și ținute handmade pe care vizitatorii centrului comercial le pot achiziționa. În magazin, vizitatorii Sun Plaza pot beneficia de ședințe de consiliere vestimentară personalizată cu Ana Istodorescu, acestea desfășurându-se zilnic, în perioada 7 – 16 august, în intervalul 18:00-20:00, în baza unei programări prealabile.

PopUp Store-ul Nita Sao din Sun Plaza este deschis publicului de luni până vineri de la 14:00-22:00, iar sâmbătă și duminică de la 10:00 – 22:00.

Ana Istodorescu este un designer român cunoscut prin creațiile unice, originalitate și curajul de a readuce pălăria în garderoba femeii moderne. Universul creativ al Anei Istodorescu surprinde grația, povestea, rezultând colecții deosebite, realizate manual, cu multă atenție la fiecare detaliu.

În 2019, Ana Istodorescu a devenit ambasador al talentului designerilor români, reprezentând țara la cea mai mare expoziție de pălării din lume, The Great Hat Exhibition, organizată la Londra. Creația sa, „100 de Bujori Românești”, un tribut adus celor 100 de ani de România modernă, a putut fi admirată atunci alături de alte 200 de creații ale modiștilor din întreaga lume.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor