Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Școala începe cu bucurii de pus in ramă!

Sun Plaza
12 sept. - 21 sept.
Parter
14:00 – 19:00

Știți fotografiile din clasa întâi? Vi le mai amintiți? Când venea un fotograf la școală, ne așeza într-o bancă, ne dădea un caiet și un stilou și noi ne prefăceam că scriem, uitându-ne la fotograf? Ei bine, Sun Plaza și Cristian Șuțu de la www.fotounion.ro dau ocazia tuturor școlarilor din clasele I-XII să își facă fotografii cât mai reușite, sub conceptul Portret de școlar.

Practic, orice elev poate veni în Sun Plaza între 12-21 septembrie, în intervalul 14:00 – 19:00, pentru o ședință foto profesională, oferită gratuit de Foto Union.
În studioul foto amenajat în Biblioteca Sun Plaza la parter, vor exista ghiozdane, globuri, hărți, bentițe cu pampoane pentru cei care doresc fotografii clasice, dar și tablete, laptopuri – pentru școlarii moderni.
La finalul ședinței foto, participanții primesc fotografia în format electronic. De altfel, toate fotografiile vor fi postate pe pagina www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Sun Plaza invită în acest proiect și elevii din programul A doua șansă. Aproximativ 40 de elevi din acest program, asistați de către Organizația Salvați Copiii, vor beneficia de o vizită în Sun Plaza, care va cuprinde, pe lângă ședința foto profesionistă, de un set de rechizite și de un prânz în centrul comercial.
Organizația Salvați Copiii derulează programul A Doua Șansă în parteneriat cu școli gimnaziale din București și alte 10 orașe. Programul vine în sprijinul persoanelor care nu au fost niciodată înscrise în sistemul de învăţământ şi celor care au abandonat şcoala şi au depăşit cu cel puțin 4 ani vârsta corespunzătoare clasei.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor