Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Skin Days cu Florentina Opriș, în Yves Rocher Sun Plaza

Yves Rocher
15 sept. - 15 sept.
Parter
19:00-20:00

Sâmbătă, 15 septembrie, între orele 19:00-20:00, te așteptăm împreună cu invitata noastră specială, Florentina Opriș, în magazinul Yves Rocher din Sun Plaza, pentru a descoperi ce fel de îngrijire i se potrivește tenului tău! Conectează-te cu natura, descoperă formule unice, bogate în ingrediente active vegetale și surprizele pe care ți le-am pregătit!

🎁 1 surpriză pentru orice vizită în magazinul Yves Rocher din Sun Plaza, pe perioada evenimentului!

🎁 La achiziționarea oricărei Creme de zi/noapte sau Ser de Îngrijire Anti-Age a tenului, îți poți alege demachiantul OFERIT! Ofertă valabilă în magazine și online.

Fii prima care își descoperă ritualul de îngrijire a tenului împreună cu Florentina! 💝 De abia așteptăm să ne cunoaștem! 😄

📸 Te informăm că pe parcursul acestui eveniment din cadrul magazinului Yves Rocher Sun Plaza, se fotografiază. Fotografiile pot fi utilizate pe pagina de Facebook Yves Rocher România și pe contul de Instagram @yvesrocherro, atât pe parcursul evenimentului cât și ulterior.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor