Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Talks: Bucuria in familie rasare in Sud!

SUN PLAZA
13 apr. - 20 apr.
ETAJUL 1 ZONA CENTRALA
11:00

Primăvara asta trăim bucuria în familie

cu seminariile Sun Talks

 

 

Antoneta Galeș și Dhaniel Nora vin la Sun Talks, în Sun Plaza, , pe 13 și 20 aprilie, pentru a vorbi despre arta trăitului frumos în familie, ingredientele care fac relațiile puternice și elementele care creează  decoruri elegante la mesele festive.

 

În această primăvară, „Bucuria în familie răsare în sud” la seminariile Sun Talks, pentru că de sărbători familiile merită să fie împreună.

 

Pe 13 aprilie, de la ora 11:00, Antoneta Galeș dezvăluie „Ingredientele pentru familii cochete”. Relațiile bune ne umplu de energie, de aceea este important să fim înconjurați de cei dragi – familie, prieteni – să găsim bucurie în fiecare întâlnire și să fim recunoscători pentru ceea ce avem.

 

Antoneta este trainer, coach, art-teraut Phronetik și formator pentru facilitatori în sănătate mintală. Are o  experiență de peste 25  de ani în dezvoltare personală și a echipelor, este și scriitoare (sub numele Tony Mott) și autoarea „Caietului Fericirii”, care antrenează capacitatea de a face față mai bine încercărilor vieții, aduce claritate mintală și liniște în suflet.

 

” Apreciem calitatea vieții în funcție de relația pe care o avem cu noi înșine, cu ceilalți și cu lumea. Chiar dacă rețeta e foarte personală, ingredientele esențiale sunt aceleași: adevăr, respect, încredere, iubire. Contează să le mixăm cu generozitate și recunoștință și să le condimentăm cu umor.” Antoneta Galeș

 

 

Pe 20 aprilie de la ora 11:00, Dhaniel Nora explică elementele esențiale pentru „Frumusețea mesei de sărbători”, ordinea  și rolul lor pe masă. Mesele de sărbătoare merită o atenție sporită, mai ales că adună în jur toți membrii familiei, dar și pentru că masa include acele detalii care fac atmosfera caldă și primitoare pentru ca toți invitații să se simtă confortabil și special.

Dhaniel Nora  este artist floral și influencer ”pasionat de tot ce-i mai fain în lume: zâmbete, oameni și flori”,așa cum spune el. La 23 de ani a ales să renunțe la pregătirea sa în domeniul bancar, pentru a urma calea pasiunii sale pentru flori și design, iar acum conduce atelierul Purple Flowers, unde își eliberează creativitatea în fiecare zi.

 

„Esența designului floral nu o reprezintă doar florile. Filosofia mea este construită în jurul creativității și puterii de a transmite mesajul potrivit. Florile și toate celelalte elemente decorative sunt mijloacele pe care le folosim pentru a exprima trăirile și sentimentele pe care dorim să le transmitem.” Dhaniel Nora

 

Ambele seminarii au loc la Sun Plaza, în zona centrală de la etajul 1. Participarea  este gratuită, dar este necesară înscrierea prin completarea formularului online aici: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/

 

Persoanele înscrise sunt rugate să vină cu un sfert de oră înainte de începere, pentru a se putea înregistra.

 

Ambele seminarii vor fi transmise live, pe pagina de Facebook  Sun Plaza.

 

Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza, iar în primăvara aceasta ajung la a XX-a ediție. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au dezbătut, de-a lungul vremii, de la nutriție la astrologie, de la beauty și fashion la dezvoltare personală.

 

Printre speakeri s-au numărat până acum Ana-Maria Udriște, Corneliu Ionescu, Francisc Doboș, Constantin Necula, Oana Nicolau, Andrei Vulpescu, Oana Pellea, Ada Galeș, Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Roșu, Dan Cristea, Otilia Mantelers, Tedy Nicula și Adelina Toncean.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor