Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Talks: Extra #love pentru Instagram

SUN PLAZA
17 oct. - 17 oct.
Etajul 1
11:00 - 14:00

Alex Damian, Georgiana și Marian Ionescu și Marian Hurducaș vorbesc pe 17 octombrie la Sun Talks despre „Extra #love pentru Instagram– de la cum să îți optimizezi pagina, la ce aparate foto îți trebuie și cum să faci poze cât mai reușite.

Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a paisprezecea editie.  Ediția din această toamnă este în colaborare cu World of Instagram, un concept creativ care aduce laolaltă creatori de conținut  inspiraționali pentru publicul larg. Tema „Extra #love pentru Instagramse referă la felul în care Instagram a ajuns o prelungire a personalității noastre în Social Media, iar speakerii vor vorbi despre nevoia de a avea pagini care să ne reprezinte și care să fie bine optimizate.

Alex Damian, fotograf și creator de conținut, a renunțat la viața din corporație pentru a se dedica proiectelor personale. Îi place să inspire prin imagini, iar când vine vorba despre stilul de fotografie spune ”că e bine să le încerci pe toate și să vezi unde te simți mai confortabil. La fel se întâmplă și cu stilul propriu pe care ajungi să ți-l conturezi cu cât fotografiezi mai mult.”

Georgiana si Marian Ionescu sunt un cuplu care a renunțat la viața din agenție și au ales să devină antreprenori, prezentând povestea vieții lor prin videoclipuri pe YouTube și poze pe Instagram. Pe paginile lor găsiți inspirație, de la noi locații de vacanțe, până la viața de zi cu zi. La Sun Talks îi vei cunoaște mai bine.

Marian Hurducaș este consultant de marketing și este de părere că ”atunci când vorbim de tendințe într-un domeniu precum marketingul, ar trebui să ne uităm în fashion. Tot timpul în fashion există niște tendințe care se scot în față în fiecare an, însă le adopți sau nu. Cred că ar trebui să le adopți doar pe cele care ți se potrivesc ție și care îți dau rezultatul pe care îl aștepți.”

Sun Talks are loc LIVE pe 17 octombrie, de la ora 11.00, pe pagina de Facebook Sun Plaza.

Seminarul va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook și canalul de YouTube Sun Plaza. În timpul transmisiunii live avem şi câteva premii de dat. Găseşti regulamentul aici.

Mai multe detalii pe Facebook și website.

Partenerii media sunt: NO.MAD Talks și  revista COSMOPOLITAN.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor