Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Talks Live cu Yolanda Crețescu, Diana Mihăilă și Daiana Anghel

SUN PLAZA
23 mai - 6 iun.
Facebook
11:00 - 12:30

După o lungă perioadă de izolare, provocările cu care ne confruntăm pot fi supărătoare. Seria de workshop-uri Sun Talks își continuă misiunea de a încuraja cunoașterea altfel, numai că în format online. Vă invităm la o serie de webinarii prin care să descoperim cum să trecem mai ușor peste această perioadă.

Pe 23 mai, de la ora 11:00, psihoterapeutul Yolanda Crețescu ne vorbește despre anxietate în situații de criză și ne oferă sfaturi pentru toată familia prin care să combatem într-un mod natural această problemă.

Acum mai mult ca niciodată, modul în care ne amenajăm casa poate să ne ofere o serie de beneficii esențiale. De aceea, pe 30 mai, de la ora 11:00, Diana Mihăilă, specialist în soluții de organizare a casei, ne invită să descoperim cum să facem asta într-un mod eficient.

Petrecerea unui timp îndelungat în casă poate să ne afecteze aspectul pielii, cu atât mai mult cu cât plimbările în aer liber au fost semnificativ restricționate. Pe 6 iunie, de la ora 11:00, consultantul de frumusețe, Daiana Anghel, ne arată cele mai potrivite metode pentru a crea o rutină de îngrijire a tenului.

Webinariile Sun Talks se țin LIVE, direct pe pagina de Facebook Sun Plaza, iar participarea este gratuită.

Vă așteptăm!
#impreunaltfel #aproapeladistanta

Program
❤️ 23 mai, ora 11:00 • Yolanda Crețescu, psihoterapeut  | Anxietatea în situații de criză. Sfaturi pentru toată familia.
🏠 30 mai, ora 11:00 • Diana Mihăilă, blogger, specialist în soluții de organizare a casei  | Învață să îți organizezi eficient casa.
✨ 06 iunie, ora 11:00 • Daiana Anghel, consultant de beauty  |  Rutina de îngrijire a tenului.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor