Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Talks: „Redescoperă-ți energia”

SUN PLAZA
14 apr. - 28 apr.
Etajul 1

În aprilie, Simona Tivadar și Andrei Roșu îți vorbesc despre cum să-ți redescoperi energia altfel decât s-a făcut până acum. De această dată despre cum să-ți găsești propriul stil de viață sănătos și cum să îți construiești cea mai bună versiune a ta.  Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a noua ediție, sunt gratuite și se desfășoară în Sun Plaza.

Tema din aceasta primavara, „Redescoperă-ți energia”, se referă la alimentație și sport cat și la depășirea limitelor si dezvoltare personală. Te vom învata cum să-ți găsești propria rețetă pentru o viață sănătoasa: ce alimente îți place să consumi și care îți fac și bine, căror idei să le dai mai multă importanță, cum să te motivezi să faci mișcare, cum să te motivezi să faci orice vrei.

Pe 14 aprilie, Simona Tivadar va vorbi despre alimentația sănătoasă – cum ne alegem ingredientele și cum să le combinăm astfel încât să primim toți nutrienții de care avem nevoie. Despre cum ne dăm seama care sunt nevoile organismului nostru și cum să ne adaptăm dieta în funcție de cât de aglomerați, obosiți sau relaxați suntem.

Farfuria cu minte înseamnă să mănânci echilibrat, ce-ți face bine și ce-i trebuie organismului tău în acel moment. Cred că este foarte important să știm că uneori avem nevoie de mai mulți nutrienți – când, spre exemplu, trecem prin perioade stresante. Haideți să mâncăm nu doar natural, ci și conștient.”, spune Simona Tivadar, nutriționist.

Simona Tivadar este medic primar specializat în Diabet, boli de nutriție și metabolism. Programele pe care le propune pacienților sunt întotdeauna personalizate în funcție de istoricul medical al pacientului, analize, anchetă alimentară și stil de viață. Este membru al Societății Europene de Diabet și al Societății Europene de Obezitate.

Pe 28 aprilie, Andrei Roșu va vorbi despre metodele prin care să-ți descoperi cea mai bună variantă a ta. Cum să te reorganizezi pentru a-ți găsi timp pentru tine și pentru lucrurile care contează cu adevărat în viața ta. Sau cum să ai rezultate mai bune atât pe plan profesional, cât și în relațiile cu cei dragi ție. Despre sănătate sufletească, relațiile cu ceilalți și cu tine. Totul pornind de la sport!

Cum să construiești cea mai bună variantă a ta” înseamnă să îți creezi un stil de viață care să te ajute să trăiești viața din plin, exact așa cum îți place ție. Odată ce-ți pui ordine în gânduri și taskuri, scuze precum nu-ți ajunge timpul sau nu știi cum să te împarți între viața personală și cea profesională nu vor mai părea rezonabile. Viața noastră este exact atât de frumoasă, cât ne dorim să fie. Testez acest lucru pe pielea mea zi de zi.”, spune Andrei Roșu.

Andrei Roșu este sportiv de anduranță, blogger și scriitor. Este exemplul viu de persoană care și-a schimbat radical viața. Este ultramaratonist și, la un an de când a învățat să înoate, a trecut înot Canalul Mânecii și a traversat Atlanticul cu barca.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, între zona de restaurante și cinema. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

  • Deschidem înscrierile pentru primul seminar pe 6 aprilie.
  • Deschidem înscrierile pentru cel de-al doilea seminar pe 20 aprilie.

Cele două seminarii vor fi transmise live pe pagina de Facebook Sun Plaza.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor