Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Talks: seminarii gratuite cu Otilia Mantelers și Dan Cristea

SUN PLAZA
13 oct. - 20 oct.
Etajul 1
11:00

În octombrie, Otilia Mantelers și Dan Cristea îți vorbesc despre cum să te dezvolți pe toate planurile, atât în viața de familie cât și în carieră. Ai ocazia să îți îmbunătățești discursul public pentru ca mesajul tău să fie pe deplin înțeles, dar și să înveți lucruri noi în materie de parenting. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a zecea ediție, sunt gratuite și se desfășoară în Sun Plaza.

Tema din această toamnă, „Dezvoltă-te un pic altfel” se referă la depășirea limitelor și la dezvoltare personală pe toate planurile. Vei învăța cum să ai cel mai bun discurs public și vei primi sfaturile necesare ca să depășești obstacolele din calea ta. În plus, pentru că împlinirea ta vine atunci când viața profesională se îmbină perfect cu cea de familie, vei avea ocazia să descoperi o abordare nouă de parenting: una centrată pe conectare și nu pe control.

  • tuca_zbarcea_20131211_2013Pe 13 octombrie, Dan Cristea va vorbi despre cum dărâmăm clișeele într-un discurs public. Dacă vrei să descoperi cum ai putea să-ți îmbunătățești discursul, vino să afli toate secretele de la un profesionist! Dan Cristea a fost campionul lumii la dezbateri universitare, titlu pe care l-a câştigat în 2009 în cadrul Campionatelor Mondiale din Cork, Irlanda, la categoria English as a Second Language.

“În ciuda reclamelor care încearcă să susțină contrariul, domeniul retoricii cunoaște foarte puține rețete. Discursul public reprezintă în primul rând o experiență – există un număr infinit de moduri de a transmite un mesaj convingător, iar alegerea unuia dintre aceste moduri este o opțiune puternic personalizată. Excelența în acest areal presupune identificarea unor căi strict personale de îmbunătățire, rezultate din experiențe de discurs cât mai variate, construirea unei capacități de auto–analiză, obținerea de sfaturi punctuale pentru depășirea unor obstacole de parcurs”, a declarat Dan Cristea, Managing Associate al Țuca Zbârcea & Asociații.
Dan Cristea este specializat ca avocat pledant în litigii şi arbitraje internaţionale. În 2012, revista Forbes România l-a nominalizat în topul “30 sub 30”.

  • Otilia-5518-2Pe 20 octombrie, Otilia Mantelers ne vorbește despre cele mai bune metode ca să creștem cu iubire copii cu încredere în sine. Abordarea de parenting pe care o promovez este centrată pe conectare și nu pe control. Iar instrumentele de conectare pe care le povestesc părinților sunt cele de la Hand in Hand Parenting și Playful Parenting: timpul special, jocul, limitele și ascultarea eliberării emoționale prin plâns și crize de furie. Am văzut cum conectarea este ceea ce copiii au nevoie pentru a crește și a-și dezvolta talentele cu care s-au născut.  Conectarea este ingredientul de bază al oricărei relații interumane”, spune Otilia Mantelers, instructor de parenting.

 Otilia Mantelers este psiholog si instructor de parenting, care promoveaza puterea terapeutica a jocului, aprofundata cu specialistul Dr. Lawrence J. Cohen. Este sustinatoarea si promotoarea metodei Parenting by Connection, cu care s-a familiarizat in cadrul unui program intens de formare, initiat de organizatia Hand in Hand Parenting din SUA, al cărei leader este în România.
Otilia organizeaza de cativa ani cursuri pentru relatiile in familie si in cuplu si conferinte cu invitati internationali.In 2017, Otilia Mantelers a lansat cartea „Secretul Monstrului” prin care ii ajuta pe copii sa faca fata emotiilor puternice, iar pe parinti sa fie mai jucausi si mai empatici.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Parteneri media: Eva.ro, Click pentru femei, Totul despre mame.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor